PREMIS NACIONALS DE GASTRONOMIA 2019

Date: 05 Jun 2019
Cat: Celebracions

El passat dimecres 5 de juny, a les 20.30h, es va dur a terme la XVII Edició del Lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició que es va celebrar a la Casa Llotja de Mar. 

Com cada any l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, que com sabeu, presideix el nostre estimat penyista Carles Vilarrubí, organitza aquesta gala on els premis d’enguany van ser el Premi Nacional de Gastronomia 2019 per a Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols, Premi Revelació 2019 per a Rafa Zafra, xef del Restaurant Estimar, Premi Cap de Sala 2019 per a Joan Carles Ibáñez, i Premi Especial de l’Acadèmia per la seva trajectòria periodística a Cristina Jolonch i Pau Arenós.

El lliurament dels guardons es va realitzar en el transcurs del Sopar de Gala, que serà servit pel nostre estimat penyista i admirat cuiner Joel Castanyé, del restaurant La Boscana, a Bellvís (Lleida).

L’esdeveniment va ser presidit per la Consellera de la Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Sra. Meritxell Bundó.

Com altres anys, una petita representació de la nostra Penya va ser-hi present. Agraïr un cop més a l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició per comptar amb nosaltres, i felicitar els guardonats.

Moltes gràcies a tots i fins la propera.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

              

CÓRNER