VISITA AL MUSEU EL BULLI I DINAR AL MOTEL DE FIGUERES

Date: 01 Jul 2023
Cat:

La Peña Gastronómica del Barça va tenir l’oportunitat de realitzar una visita mítica i històrica a l’excepcional, únic i incomparable Museu El Bulli. Aquest espai solia ser un restaurant d’alta cuina ubicat a Cala Montjoi, a la Costa Brava, fundat pel xef Ferran Adrià i Juli Soler el 1964. Al llarg de la seva existència, El Bulli va ser reconegut com un dels millors restaurants del món, destacant pel seu enfocament innovador i avantguardista en la gastronomia.

Volem expressar el nostre agraïment a la Rita Soler, el Lluís Garcia, el Lluís Biosca, el Marc Cuspinera i a tot l’extraordinari equip! Encara estem en estat de xoc i processant tot el que vam veure. Serien necessàries deu visites per no perdre detall de res. És absolutament universal! 

La minuta extraordinària a casa dels nostres amics del mític restaurant el Motel de Figueres, amb la família Subirós i el seu fantàstic equip, va ser un excel·lent contrapunt a la visita al Museu El Bulli. Amb unes elaboracions per la glòria gastronòmica i un servei impecable, el Sr. Jaume Subirós va obrir i servir els dos meravellosos plats directes al cervell. Un menú inoblidable i exemplar d’aquest fantàstic restaurant de la nostra estimada cuina.

MENÚ DEL RESTAURANT “EL MOTEL” AL BULLI

Snack i còctel
Flors de carbassó, rossinyols i Maria-Lluïsa
Cigrons & gambes de Roses
Déntol de Cadaqués al forn a la pescadora
Roast-beef fred a l’anglesa, moutarde

POSTRES

Flam de caramel, gelat de nata

BEURE

Cava “essential purpura” Juvé & Camps d.o. cava
Vi blanc “el missatger blanc” Celler Pujol Cargol d.o. Empordà
Vi rosat “el rosado pagos de anguix” Pagos de Anguix d.o. Ribera del Duero
Vi negre “camino” celler terra remota d.o. Empordà
Cerveses Estrella Damm
Gintònics amb tòniques premium “Schweppes
Aigües minerals

 

Els nostres estimats penyistes estaven feliços i van gaudir d’una sortida memorable. Des del fantàstic restaurant el Motel a Figueres, moltes gràcies a tots!

Visca el Barça i visca la gastronomia! ❤️💙❤️

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER