XXVI TALLER DE CUINA AMB VÍCTOR QUINTILLÀ

Date: 23 Oct 2023
Cat: Tallers de cuina

La nostra penya va viure una nit màgica i culinària amb el 26è Taller de Cuina, en companyia de l’amic barcelonista i el cuiner de renom, Víctor Quintillà, del prestigiós Restaurant Lluerna de la guía Michelin.

Amb els nostres penyistes plens d’emoció, vam tenir l’oportunitat de cuinar els mítics conills de la família Tatjé, així com l’albergínia blanca, entre altres delícies, a les espectaculars instal·lacions de lEscola CETT.

Un altre taller que es recordarà sempre! Víctor Quintillà, el xef estimat i barcelonista, va ser ovacionat amb aplaudiments emocionats. També volem agrair l’aportació de l’amic penyista i mestre pastisser Jordi Pallarès, de la sensacional pastisseria Solé Pallarés d’Oliana, que va endolcir la nit amb una meravellosa selecció de panellets.

La minuta que van cuinar i degustar els nostres penyistes va ser espectacular, gràcies a l’amistat barcelonista i el talent culinari de Víctor Quintillà.

Cinc plats memorables van ser cuinats i degustats:

  1. Ajoblanco, gamba blanca, anguila fumada i neu de figa.
  2. Albergínia blanca i el seu “soufflé”.
  3. Arròs de gamba de platja.
  4. Peix de platja, pil pil de condius, emulsió de piparres i coriandre.
  5. Conill de la família Tatjé amb llamàntol.

Aquesta nit va ser un homenatge a la passió pel Barça i l’amor per la gastronomia. Moltes gràcies a tots i totes que hi vau participar amb la vostra energia contagiosa.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia! ❤️💙❤️

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER