SOPAR D’ESTIU A LA FRESCA, A CA LA NURI XIROI

Date: 17 Jul 2023
Cat:

El passat 17 de juliol del 2023 va tenir lloc el sopar d’estiu a la fresca amb la participació de més de 50 socis, celebrat en el magnífic restaurant Xiroi amb vistes al mar.

Una nit inoblidable on els estimats socis van entonar l’himne del Barça abans de començar a gaudir d’un esplèndid àpat al Xiroi. Amb el preuat soci Ricard Noguera com a amfitrió, acompanyat pel seu excel·lent equip, la vetllada es va veure realçada amb la presència de convidats especials com Juan Antonio San Epifanio EPI, Lluís Canut i Quique Guasch.

Convidats excepcionals, com el mític 15 del bàsquet del Fútbol Club Barcelona, van captivar tots els socis presents en aquest ‘Sopar d’Estiu a la Fresca’, així com els nostres estimats amics i admirats periodistes esportius Lluís Canut i Quique Guasch. L’esdeveniment va tenir lloc al fantàstic restaurant Xiroi, on el nostre estimat soci i magnífic amfitrió, Ricard Noguera, va dedicar unes càlides paraules als socis assistents.

Una germanor barcelonista excepcional, amb una gastronomia excel·lent i begudes, tot en la espectacular terrassa del Restaurant Xiroi.

Visca el Barça i visca la gastronomia! ❤️💙❤️LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER