XXV TALLER DE CUINA AMB MIKEL ZEBERIO

Date: 20 Sep 2023
Cat: Tallers de cuina

El 20 de setembre del 2023 la nostra penya va experimentar una jornada culinària èpica amb la presència de l’estimat amic i savi de la gastronomia, Mikel Zeberio. Anomenat el millor cuiner “desconegut” d’Espanya per alguns, el Mikel va encapçalar el 25è Taller de Cuina a les magnífiques instal·lacions de l’Escola CETT, regalant-nos emocions fortes i sabors inoblidables.

Ens va donar la benvinguda amb la cuina vasca autèntica, que es va fusionar amb l’esperit dels nostres estimats penyistes. El Mikel ja havia compartit el seu talent amb nosaltres en La Cuina dels Cracks, i aquesta vegada, va superar les expectatives. A les espectaculars instal·lacions de The art of Living Frigicoll, vam gaudir d’una minuta memorable, amb un aperitiu de Txangurro maridat amb Fino Corrales 2020 gràcies a Peter Sisseck i Riedel Espanya.

Glorioses patates amb salsa verda i barbes de lluç van atacar directament els nostres sentits, amb el toc distintiu del Mikel. La cuina vasca en essència, plats del segle XIX, ens van transportar a una altra època amb una aparent senzillesa que va resultar apoteòsica. La ventresca de bonítol es va convertir en una experiència inoblidable, deixant els nostres penyistes en estat de shock.

Mikel Zeberio, acompanyat del cuiner Iñaki, col·laborador de l’estimat penyista Jordi Vilà al Restaurant Alkimia, va mostrar el seu compromís viatjant expressament des d’Euskadi per compartir la seva passió amb nosaltres.

Les Kokotxas al pil pil amb pimientos del Piquillo van ser descrites com combinacions diabòliques que van transportar tots els assistents a una altra dimensió. La presidenta Maria Rosa Buxarrais va degustar amb entusiasme les kokotxes de lluç al pil pil, cuinades pel Mikel, en una experiència apocalíptica.

Els nostres tallers de cuina són també ocasions per brindar amb grans vins, com el blanc IDOIA de Ca N’Estruc, un aliat perfecte a casa nostra. Idoia, que va ser part del fabulós Tast per Parelles de Vila Viniteca, que va demostrar ser mític i inoblidable.

Amb copes de Ridel Espanya, el Mikel i els nostres penyistes van brindar per la salut, el Barça i la gastronomia. La passió i saviesa gastronòmiques de Mikel Zeberio es van revelar com un tresor, oferint explicacions magistrals sobre plats com els “callos” de bacallà i els txipirons amb la seva tinta.

Els nostres tallers també van tenir l’honor de comptar amb les exquisides postres del Mestre Pastisser Jordi Pallarès de la Pastisseria Solé Pallarès d’Oliana.

En resum, aquest 25è Taller de Cuina amb Mikel Zeberio al CETT no només va ser un banquet, sinó una experiència gastronòmica que quedarà gravada en la memòria dels penyistes. 

Visca el Barça i visca la gastronomia! ❤️💙❤️

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER