GRAN FESTA I CALÇOTADA POPULAR A LA ROCA VILLAGE

Date: 26 Mar 2022
Cat: Popular, Producte

Gran Festa i Calçotada Popular amb més de 70 penyistes a casa dels nostres amics penyistes de La Roca Village. Excel·lència, shopping, bon rotllo i gastronomia. MERAVELLÓS!!!

Immensament agraïts, on hem celebrat la Calçotada Popular al fantàstic Restaurant Pasarela.

Prèviament, hem fet un exquisit tast al magnífic Restaurant Corzo Iluzione i hem viscut 2 hores de shopping per posar-nos al dia, amb tot allò que ens fa falta. Una oportunitat única amb preus extraordinaris!

El nostre estimat penyista Michael Goldenberg, membre de la nostra Penya des del primer dia, i màxim responsable de La Roca Village i Value Retail, juntament amb l’estimada Elena Foguet, directora de La Roca Village i Las Rozas Village, han donat la benvinguda carinyosament a tots els penyistes, juntament amb el nostre estimat President Pere Duran, a Corso Iluzione, la nova zona de shopping i restauració de La Roca Village.

Els nostres penyistes han gaudit de la cuina del Restaurant Corso Iluzione i han brindat amb el Cava Essential de Juvé & Camps.

Espectacular posada en escena amb una dotzena de bicicletes pintades de diferents colors, amb calçots i el logo de la nostra estimada Penya. Ens hem sentit com a casa. Moltes gràcies!!!

Impressionant exhibició dels nostres penyistes menjant calçots, començant per la nostra convidada plena de seny i coratge, un exemple per tots, l’estimada i admirada Sor Lucía Caram, en el fantàstic Restaurant Pasarela, de La Roca Village.

També hi ha hagut una veritable exhibició de beure a porró i de diferents brindis, regats amb el meravellós cava Reserva de Família Brut Nature Gran Reserva 2017 de Juvé & Camps. Tot amb molt bon rotllo i els penyistes gaudint amb alegria i excel·lent germanor gastronòmica i penyística.

Continuem l’espectacular dinar amb la botifarra blanca i la botifarra negra per tirar coets. Per descomptat, acompanyada d’amanida i pa torrat, un al·lucinant xai i finalment, l’exquisida crema catalana.

Moltes gràcies als amics del Restaurant Pasarela, als nostres penyistes, als convidats i a La Roca Village. Sortida històrica!

Espectacular i inoblidable final de festa amb els nostres convidats especials i els nostres amfitrions, amb tots els penyistes gaudint de valent en aquesta trobada meravellosa de barcelonisme i gastronomia!!!

Convidats d’excepció com:

Sor Lucía Caram, monja contemplativa. Diuen que és una monja inquieta e inquietant, intenta ser feliç i fer feliços als altres. Un exemple per tothom.

Ramon Alfonseda, President de l’Agrupació Barça Jugadors.

Lluís Cortés, exentrenador del Barça Femení des de gener del 2019 fins a la finalització de la temporada 2020/2021 on va aconseguir l’històric triplet amb la Champions League, la Lliga i la Copa de la Reina. Actualment, és l’entrenador de la Selecció ucraïnesa de futbol femení.

Moltíssimes gràcies als nostres convidats per venir i la seva estima vers la Penya. També volem donar les gràcies al nostre moderador, l’estimat penyista i admirat periodista Carles Fité.

Com és habitual, la nostra Penya va entregar el nostre davantal amb el nom brodat de cadascun dels amfitrions, Michael Goldenberg i Elena Foguet, i convidats, Sor Lucía Caram i Ramon Alfonseda. Al nostre estimat convidat Lluís Cortés li vam fer entrega d’una selecció de productes gastronòmics.

A més, volem agrair expressament a Ramon Alfonseda, President de l’Agrupació Barça Jugadors, que va venir en representació del FC Barcelona, que va obsequiar a la nostra Penya amb una meravellosa placa sobre “La Masia”, que va recollir el nostre President Pere Duran.

També es va fer entrega de dues espectaculars samarretes vintage del FC Barcelona als grans amfitrions de La Roca Village, Michael Goldenberg i Elena Foguet.

Final de festa amb la bateria de gintònics amb la tònica més barcelonista, la tònica Premium Schweppes. I excel·lent sobretaula amb el millor Brandy del Món, el Brandy Fundador Supremo.

Moltíssimes gràcies a totes i tots, i sempre en el record aquesta incomparable trobada!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER