Escudella i carn d’olla a Can Ferran

Date: 17 Dec 2014
Cat:

La Penya celebra el seu primer dinar de Nadal amb convidats d’excepció José Mari Bakero, Juan Antonio San Epifanio (Epi), Txema Corbella i Pau Vilanova.

Primer dinar de Nadal plegats. És 17 de desembre a les dues de la tarda.  50 membres de la Penya ens retrobem al restaurant de Can Ferran de Sant Quirze del Vallès per retre homenatge a un dels plats més emblemàtics de la cuina catalana: l’escudella i carn d’olla. Aquest és el plat principal del menú dissenyat per a l’ocasió.

Per anar fent boca, comencem amb unes Anxoves de l’Escala, concretament del lot n.8, maridades amb 2 Jeroboams del Brut Nature Torelló 2009 que de forma espectacular es degorgen al moment. Ja a taula, arriba el plat estrella: l’escudella i la carn d’olla, seguit d’un plat de pollastre amb prunes i pinyons. Plats acompanyats per Torelló amb el gran Crysalis 2013 i el Raimonda 2010. De postres no podien faltar els torrons i les neules i hem brindat pels grans èxits del Barça en aquest 2015 amb un màgnum Torelló de cava rosat.

La Penya ha comptat amb els convidats d’excepció José Mari Bakero, Juan Antonio San Epifanio (Epi) i Txema Corbella. Dues veritables estrelles del barcelonisme i el carismàtic responsable del material del primer equip els darrers 30 anys. Finalment, ha estat un plaer que ens acompanyés en aquest àpat el directiu de l’Àrea Social del FC Barcelona, Pau Vilanova.

Bon Nadal a tots i Bon Any Nou!

Visca el Barça i la gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER