DINAR DE CHAMPIONS AL RESTAURANT “XEMEI” PREVI AL FC BARCELONA – ÍNTER DE MILÀ

Date: 02 Oct 2019
Cat: Àpats de Champions

Va tornar la “Champions League” al Camp Nou en aquesta temporada 2019/20, amb el partidàs amb l’Inter de Milà, i com és habitual, vam celebrar la prèvia de Champions per gaudir d’excel.lent cuina ben entaulats. En aquesta ocasió, els nostres penyistes ho van fer amb cuina italiana i de la mà dels nostres amics Max i Stefano Colombo, els incomparables “xemei” que triomfen amb el seu fabulós “RESTAURANT XEMEI”, des de fa més de 10 anys, i que contagien amb la seva passió i trajectòria.

Tot i que com sabeu són venecians, els pares dels amics Max i Stefano Colombo són de Milà i gràcies a ells, coneixen de ben petits la cuina llombarda. És per això, que l’admirat cuiner MAX COLOMBO va brindar aquest fantàstic, suculent i variat MENÚ MILANISTA, que detallem més abaix, en exclusiva pels nostres penyistes, hores abans del partit entre el FC Barcelona i l’Inter de Milà.

Una oportunitat única per gaudir, compartir i conèixer d’aprop la cuina italiana típica de Milà i el seu entorn, amb exquisits antipasti, risotto, pastes, viandes i dolços originals de la regió llombarda. Els nostres penyistes ho van aprofitar i gaudir de valent.

Barça i gastronomia de Champions en aquesta espectacular prèvia on també van vibrar amb una selecció especial de vins italians i, on com sempre, van gaudir dels fabulosos gintònics amb tònica Premium Schweppes amb l’excel.lent ginebra Bombay Sapphire que sempre ens acompanya.

MENÚ MILANISTA CUINAT PER MAX COLOMBO PER LA PENYA GASTRONÒMICA BARÇA

– Americano: El tradicional Campari amb Martini vermell per abans de dinar.

ANTIPASTI
– Mandonguilles “Meneghine”
– Polenta fregida, mousse de gorgonzola i api
– Focaccia amb mortadela
– Cebetes agredolces

ENTRANTS
– “Ravioli, burro e salvia”
– ”Risotto a la milanese”
– “Pappardelle al ragú di ossobucco”

PRINCIPAL
– “Cotelette milanesa”

POSTRES
– “Crostate intera gon gelato”

BEURE
– Selecció de vins italians
– Grappa
– Aigües i cafè
– Gintònics amb tònica Premium Schweppes i ginebra Bombay Sapphire

Com és habitual, els nostres penyistes van fer “LA PORRA DE LA CHAMPIONS”, i van ser 3 que van encertar el resultat de 2-1 que es va jugar posteriorment al dinar en el Camp Nou, magnífic resultat amb dos golassos de Luis Suárez.

El lot de “LA PORRA DE LA CHAMPIONS” que es va enduur cadascun dels 3 penyistes encertants conté gràcies als nostres col.laboradors:

  • UNA INÈDIT DAMM
  • UNA DAMM LEMON
  • UN POT DE CAFÈ ILLY
  • UNA TÒNICA PREMIUM SCHWEPPES
  • UNA GINEBRA BOMBAY SAPPHIRE INDIVIDUAL
  • UN FOIE GRAS MAS PARÉS

Enhorabona als 3 penyistes encertants!

Agraïr enormement la fabulosa acollida a “RESTAURANT XEMEI” per part de l’estimat amic i admirat cuiner MAX COLOMBO i el sensacional equip veritablement de “Champions”. També a tots els penyistes per la seva assistència, i a tots els col.laboradors.

Visca el Barça I Visca la Gastronomia!