CHELSEA – BARCELONA 1/8 FINAL “CHAMPIONS LEAGUE” AL 1902 CAFÈ MODERNISTA DEL GRUP SAGARDI

La setmana passada va tornar la “Champions League”  fora de casa, en l’esperat confrontament a Londres contra el Chelsea, un partidàs on el Barça ho havia de donar tot per aconseguir un excel·lent resultat per la tornada, que serà el pròxim 14 de març.El partit es va celebrar a l’estadi de Stamford Bridge, en el que recordem inoblidable del gol d’Andrés Iniesta en el descompte que ens va classificar per la final de la Champions del 2009 a Roma, on vam guanyar la 3ª “orelluda” contra el Manchester United per 2-0.

Per aquesta ocasió tan especial, més de 50 penyistes han gaudit de gastronomia amb inspiració basca i anglesa en el 1902 Cafè Modernista, on els nostres amics penyistes del Grup Sagardi ens van donar la benvinguda en una sala perfectament habilitada amb una pantalla gegant per vibrar d’aquest decisiu partit ben còmodament.

Futbol i gastronomia en estat pur, en aquest emplaçament idoni, on ens vam fer amb aquest històric i meravellós espai per cantar els gols del Barça i animar als nostres jugadors. Més d’un va cridar a ple pulmó i en la primera part, vam patir de valent en els últims minuts veient com el Chelsea no parava de crear ocasions de gol.

Cuina de producte i de qualitat, dos trets principals del Grup Sagardi, que ens van brindar uns fantàstics entrants amb una bateria de pintxos, per començar el partit ben engrescats. A la segona part, l’atenció la va centrar el seu excel·lent entrecot de vaca vella i, també, atenent que jugàvem a Anglaterra, d’un original i exquisit “Fish and Chips”.

Abans de començar la segona part, es va aprofitar per fer una fotografia de grup per immortalitzar el moment.

En la segona part, un Messi que va estar pletòric en tot el partit, va acabar fent la jugada màgica on va marcar el gol de l’empat que ens donava un descans pel partit de tornada a Barcelona, i que molts penyistes van celebrar.

Per regar-ho tot, no van faltar els magnífics caves i vins de Juvé & Camps, així com la cervesa més gastronòmica i barcelonista, l’Inedit de Damm, i la refrescant Damm Lemon. Per acabar, i com és habitual, tots els penyistes van poder gaudir d’una genuïna barra de gintònics amb tònica Premium amb l’excel·lent ginebra Bombay Sapphire que sempre ens acompanya.

El marcador final d’ 1-1, va causar que 8 persones encertessin el resultat de la nostra Porra on cada penyista guanyador es va endur un lot amb una cervesa Inèdit Damm i una Damm Lemon, un pot de Cafè Illy, una copa Riedel, una tònica Premium Schweppes i una ampolla de ginebra Bombay Sapphire. En ser tants encertants, per aquelles dues persones que no es va poder entregar el lot, està previst entregar-los en pròxims esdeveniments.

Moltes gràcies a tots i Visca el Barça i Visca la Gastronomia!