ASSEMBLEA GENERAL EN STREAMING

Date: 20 Dec 2020
Cat: Associació / Club, Celebracions

Assemblea General en “Streaming” de la nostra estimada Penya amb el seguiment de més de 50 penyistes de forma virtual, on els nostres estimats President Pere Duran i Gerent Gregori Salas han explicat la consolidació i fortalesa de la nostra Penya, gràcies sobretot als nostres quasi 400 penyistes i nombrosos col·laboradors.

Prevenció, responsabilitat, il·lusió, sentiment, empatia, amistat i ganes de continuar gaudint al voltant de Barça i gastronomia.

S’han fet dos brindis durant l’Assemblea, el darrer i com a cloenda amb el meravellós cava “Milesimé” dels nostres amics penyistes de Juvé & Camps i la fabulosa garnatxa de la Serra de Gredos, del nostre estimat amic penyista Dani Landi, de Comando G,  amb “La Bruja de Rozas”.

Molts dels nostres estimats penyistes han brindat des de casa amb els seus magnífics vins!

Entrada absolutament sorpresa i triomfal, en l’Assemblea General en “Streaming”, del barcelonista més estimat de tots: “L’Avi del Barça” en forma de fabulós cap gros.

Cal destacar les paraules d’agraïment del nostre President Pere Duran a la nostra estimada penyista i secretària de la Taula Directiva de la nostra Penya, Anna Polo, qui ha fet de “L’Avi del Barça”.

Agraïment especial també pels amics de la Federació de Penyes del Barcelonès Oest, on pertany la nostra Penya, qui molt amablement ens ha cedit el cap gros per aquest moment de barcelonisme, engrescador i entranyable.

En aquest Primer Brindis de l’Assemblea, “L’Avi del Barça” ha volgut brindar amb tots els penyistes i barcelonistes; amb la nova i meravellosa cervesa Equilàter, dels nostres amics penyistes d’Estrella Damm, servida en fabulosa copa “Superleggero” dels nostres estimats penyistes de Riedel i amb els increïbles gintònics amb la fantàstica tònica dels nostres amics penyistes Schweppes Premium.

Infinitament agraïts als nombrosos penyistes que van seguir la Primera Assemblea General en “streaming”, i amb una meravellosa actitud positiva compartint cava, vi, cervesa, gintònics… i brindant virtualment per la salut i felicitat de tots els penyistes i barcelonistes. Moltíssimes gràcies de tot cor! Molts ànims i molta salut, cuidem-nos molt.

Visca el Barça, Visca la Gastronomia i Visca la Penya Gastronòmica Barça!!!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

              

CÓRNER