PRÈVIA AL CLÀSSIC AMB NANDU JUBANY AL C.E. LAIETÀ

Date: 03 Dec 2016
Cat: Popular


La Prèvia al Clàssic de la temporada 2016/17 restarà sempre en la memòria dels nostres penyistes per l’impressionant dinar que ens va brindar el penyista i admirat cuiner Nandu Jubany al costat del Camp Nou, concretament al CE Laietà, per qüestions horàries al jugar-se el partit a les 16.15h.

Dia extraordinari i plena complicitat del Club Esportiu Laietà a qui agraïm la seva consideració amb la nostra Penya  donades les circumstàncies, hem pogut gaudir d’una jornada sensacional amb un àpat que recordarem sempre.

Més de 130 penyistes omplint a vessar el saló social d’aquest entranyable club, amb un aperitiu a peu dret amb llonganissa Sendra, de Vic, acompanyat de Cava Essential de Juvé & Camps i la cervesa més fidel i barcelonista, l’Inèdit de Damm.

Durant l’aperitiu, s’ha fet la “Porra del Clàssic”, que al tractar-se del Barça-Real Madrid, el premi especial consistia en un lot per cada encertant amb una Inèdit de Damm, una Magnum  de El Perro Verde, un pot de cafè Illy, una ampolla d’Olis Bargalló, una tònica Premium Schweppes i una Copa Riedel.

Tot i el resultat negatiu d’empatar a casa amb l’etern rival, 1-1, hi hagut dos encertants, la Maria Rosa Buxarrais i el Mario Andrés que s’han enduut aquest lot cadascun. ¡Felicitats!

Abans de dinar, la trompeta d’en Carles, ha entonat els acords de l’himne del Barça i tots els penyistes s’han assegut en taules llargues de més de 40 persones disposades per gaudir d’aquest àpat esplèndid preparat per Nandu Jubany “in situ” amb el seu equip de cuina i també amb el servei extraordinari de l’equip de sala.

Plat d’entremesos a l’osonenca, amb ensaladilla russa, torrada amb escalivada i anxova, pernil ibèric, bull blanc i bull negre, fuet, catalana , croquetes i bunyols, i formatge de la Garrotxa; espectacular!

Després impressionants mongetes de l’hort de Can Jubany, per seguir amb fabulós Trinxat de la cerdanya amb cansalada.

El primer gol del Clàssic l’ha marcat el Nandu Jubany amb el “Rostit del Clàssic”, per tirar cohets!, i per acabar amb el magnífic postre el Pijama de Can Jubany, absolutament deliciós.

Tot ben regat amb Ermita d’Espiells de Juvé & Camps, i amb El Hombre Bala, la garnatxa de la Serra de Gredos que enamora i amb el rostit anava de meravella.

El penyista i periodista sabadellenc Carles Fité ha copçat l’opinió d’alguns penyistes i convidats durant el dinar com els nostres penyistes Quim López del restaurant Xerta que recentment ha aconseguit una estrella Michelin, també al nostre penyista Quim Marquès del Suquet de l’Almirall que venia amb 8 amics culers del Restaurant Antonio de Zahara de los Atunes.

També ho ha fet amb el periodista Lluís Canut i el cap de sala de l’Asador Etxebarri, Agustí Peris.

El President de la nostra Penya Pere Duran ha agraït expressament al CE Laietà la seva col.laboració i ha convidat al Director General de Damm, Enric Crous, també penyista i Col.laborador Tribuna amb Damm, a que per favor entregués el davantal de la nostra penya al Nandu Jubany, felicitant-lo per l’excepcional dinar.

Per acabar, el trompetista amb tota la sala absolutament entregada ha interpretat l’himne del Barça per segona vegada abans de desfilar cap al Camp Nou tots cantant l’himne.

Llàstima del resultat, però el record de la festa gastronòmica i germanor blaugrana serà imborrable; moltes gràcies a tots les penyistes per la seva assistència, al CE Laietà i el Nandu Jubany i el seu equip.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER