I “SOPAR DE CHAMPIONS” AMB JOAO ALCANTARA (FOGO) I DANI ALVES – “LA FOODIETECA”

Date: 22 Oct 2015
Cat: Àpats de Champions


Ha resultat espectacular el I “Sopar de Champions” amb el cuina creativa brasilenya del cuiner Joao Alcantara, xef del restaurant “Fogo” del jugador del primer equip Dani Alves.

Excepcional pel menú que ens ha presentat i també perquè el gran Dani Alves ha sorprès als penyistes amb la seva presència i sopant amb ells, amb exquisita amabilitat i sobretot molt bon sentit de l’humor parlant amb tota sinceritat de les seves inquietuts gastronòmiques i també del Barça.

En un enclau sensacional com “La Foodieteca”, on amb el format de “showcooking”, aquest primer “Sopar de Champions” ha estat distès, divertit i molt pedagògic culturalment doncs el desconeixement de la cuina brasilenya és important per la major part dels penyistes.

Formatge catupiry, moqueca, pipioca, okra, mini arròs només cultivat al Brasil, inhame, açaí són alguns dels productes desconeguts per la gran majòria dels penyistes que s’han pogut degustar en el fantàstic menú que ha preparat Joao Alcantara.

Cuina en directe amb contrastos de sabors i textures absolutament novedosos que han fet emocionar als penyistes com si estiguessin gaudint del joc de Romario, Ronaldinho Gaucho o Neymar.

Un grapat de excel.lents sensacions i una experiència gastronòmica de “Champions” que ha estat acompanyada per vins molt equilibrats i adequats de la casa “Torres” com Waltraud, Fransola, Mas La Plana i Grans Muralles.

El “Sopar de Champions” ha donat la benvinguda als penyistes amb la cervesa més barcelonista, la “Inèdit” de Damm.

A l’acabar el sopar, la Teresa Martí, directora de Marketing de Fogo, ha sortejat una pilota de la “Champions League” i una samarreta del Dani Alves, ambdues signades per ell mateix, que els hi ha tocat als penyistes Jordi Castells i Gregori Salas.

Moltes gràcies a Dani Alves, Joao Alcantara i el seu magnífic equip per aquesta sensacional festa de la cuina i cultura brasilenya, gràcies per la seva amabilitat i simpatia, fins aviat amics!

Visca Barça i Gastronomia!

(podeu comprovar el bon ambient viscut amb aquest video cantant l’himne del Barça!)