JUVENTUS – FC BARCELONA “CHAMPIONS LEAGUE” + AGERMANAMENT AMB PENYA BARCELONISTA NOVA YORK A RESTAURANT “L’ESTUPENDU”



El partit d’anada de la “Champions League” contra la Juventus a Itàlia, l’hem viscut amb més de 100 penyistes al restaurant dels nostres amics penyistes de “L’Estupendu”, a Badalona, un emplaçament màgic al costat de la platja i del Pont del Petroli, amb excel.lent cuina i servei.

Tanmateix, aquesta trobada espectacular ha servit per donar la benvinguda als amics penyistes de la Penya Barcelonista de Nova York, amb qui hem signat el vincle d’agermanament cultural i d’amistat mitjançant el barcelonisme i la gastronomia, de forma transversal a tot el món.

El President de la Penya Gastronòmica Barça, en Pere Duran, ha donat la benvinguda a tots els assistents, a més del nostre convidat especial en aquesta formidable nit, l’ex jugador del FC Barcelona, en Julio Alberto, qui fou jugador del primer equip des de l’any 1982 fins el 1991 i protagonista de l’eliminatòria viscuda contra la Juventus, precisament l’any 1986, amb un gol fabulós de xut de fora de l’àrea que tots recordem perfectament.

Després dels corresponents parlaments del nostre President i el de la Penya Barcelonista de Nova York, en Jordi Getman Eraso, així com el nostre convidat, en Julio Alberto, i l’entrega per part d’en Jordi Getman Eraso d’una samarreta motiu d’aquest viatge, així com un banderí pel Julio Alberto i la nostra Penya, el President de la Penya Barcelonista de Nova York, en Jordi Getman Eraso, i el President de la nostra Penya, en Pere Duran, han signat aquest acord davant de tots els penyistes i amb la presència també de la nostra penyista i membre de la Comissió Social del FC Barcelona, Roser Tiana.

Abans de començar el partit, els penyistes han gaudit del fantàstic aperitiu amb mortadela trufada i formatge parmesà com a clara referència amb la gastronomia italiana, també musclos i cloïsses, ensaladilla russa, calamars a l’andalusa, olives amb anxoves, patates “xips”, croquetes de txoko, etc; tot veritablement exquisit.

Per beure, amb aquest aperitiu els penyistes han gaudit la cervesa més barcelonista que com sabeu és la Inèdit de Damm.

A més, s’ha brindat amb el sensacional Cava Gran Codorniu Pinot Noir Rosé 2014 i també amb l’excel.lent vi blanc Ànima 2016 de Raimat, realment tots dos extraordinaris i refrescants en aquest vespre excepcional a L’Estupendu.

En acabat l’aperitiu, els penyistes han seguit el partit en la pantalla que s’ha instal.lat en aquesta ocasió amb la mala estrugança del resultat a la mitja part i el desig d’agafar forces per remuntar a la segona part.

En el descans, els penyistes han seguit gaudint amb el sopar, en aquest cas amb l’arrós del fadrí per més de 100 persones que ha cuinat el magníic equip de L’Estupendu, veritablement una meravella.

El descans ha servit perquè els penyistes gaudissin amb el tataki de tonyina; gustós, fresc i tendre.

Tot acompanyat amb el magnífic vi negre Viña Pomal Reserva 2012, de Bodegas Bilbaínas.

Malhauradament, el resultat no ha acompanyat i tot i la desfeta per 3-0, els penyistes de les dues penyes han continuat celebrant aquest agermanement amb els postres, una veritable confrontació italocatalana entre la crema catalana i el tiramisú, tots dos sensacionals.

Com no podia faltar en una trobada com aquesta, tots les penyistes han pogut comprovar l’excel.lent qualitat del Cafè Illy que s’ha servit després dels postres.

Com és habitual, l’esplèndida bateria de gintònics amb tònica Premium Schweppes i ginebra Bombay Sapphire ha satisfet als més de 100 penyistes mentre sonava música en directe amb els amics “Els Culers Derrumba”, on el seu solista, en Rafa, vestia la samarreta oficial del Barça en atenció a les dues penyes.

El President de la Penya Gastronòmica Barça, en Pere Duran, ha volgut agraïr l’assistència del Julio Alberto i els penyistes de la Penya Barcelonista de Nova York, en mans del seu President Jordi Getman Eraso, així com la compicitat del magnífic amfitrió, el restaurant L’Estupendu, a mans d’un dels seus propietaris i penyista nostre, en Jose Varela, del nostre davantal de cuina oficial amb el nom brodat com a record d’aquesta espectacular trobada.

La música ha seguit sonant en directe, rumba catalana amb lluna plena en el paradís de L’Estupendu brindant amb copes Riedel i gaudint de veirtable germanor i sensacionals gintònics.

Fins aviat i moltes gràcies per tot, un altre cop “tots units fem força”, com diu el nostre himne, per aconseguir la remuntada en el partit de tornada!

Visca el Barça I la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER