Pollastre farcit de foie i tòfona

Pel farcit 
Ingredients: 75 g de xampinyons, 50 g de ceba picada, 200 g de nata, 15 g de mantega, 35 g de foie micuit, 10 g de tartufata i 25 g de brioix.
1. Netegem bé els xampinyons i ho posem en safates a assecar al forn a 110 °C durant 3 o 4 hores.
2. En una olla ampla i baixa posem la mantega i coem la ceba. Afegim els xampinyons secs i la nata, i ho reduïm.
3. Quan estigui cuinat, ho triturem en un robot de cuina i ho posem a punt de sal. Després, fiquem el foie, el brioix i la tartufata, i tornem a triturar fins a aconseguir una massa homogènia.

Per cuinar el pollastre
Ingredients: 1 pollastre de camp de 1200 g i 250 g de farcit.
1. Amb l’ajuda d’una cullera extraiem la pell del pit del pollastre. Després, anem farcint tota la part del pit de pollastre amb 250 g de farcit ficat a una màniga.
2. Brindem el pollastre i cobrim les potes amb paper plata perquè no es cremin. Preescalfem el forn a 200 °C i el rostim 75 minuts.

Per la guarnició del pollastre
Ingredients: 80 g de liquat de blat de moro dolç, 350 g de blat cuit, 80 g de blat de moro fresc, 80 g de bolet enoki, 25 g d’espinacs baby, 3 g de sal fina i 10 g de mantega.
1. Saltegem el blat cuit, el blat de moro fresc, els bolets enoki i els espinacs baby a una paella. Un cop saltejat, lliguem el conjunt amb el liquat de blat de moro i la mantega. Posem a punt de sal i reservem.


LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER