Alvocat farcit de cranc reial

Per la maionesa de chipotle
Ingredients: 200 g de maionesa japonesa i 40 g de chipotle adobat.
1. Triturem la maionesa japonesa i el chipotle adobat amb l’ajuda d’una túrmix de mà fins a aconseguir una emulsió fina. Reservarem en fred fins al moment del seu ús. (Produeix 240 g de maionesa de chipotle).

Pel panko fregit
Ingredients: 200 g de panko de Amaran i 250 g d’oli de girasol.
1. Escalfem l’oli a 180ºC i fregim el panko fins que adquireixi un bonic color daurat. Escorrem de greix de l’oli sobrant sobre paper de cuina i reservem. (Produeix 200 g de panko fregit).

Pel puré d’alvocat
Ingredients: 230 g d’alvocat (355 g en brut), 15 g de suc de llima (45 g en brut), 4 g de sal i 7 g d’oli d’oliva arbequina de Castillo de Canenas.
1. Posem l’alvocat, el suc de llima, la sal i d’oli d’oliva arbequina en un got de túrmix i triturarem fins a aconseguir un puré fi.
2. Una vegada tenim fet el puré el fiquem en un biberó i l’emboliquem amb paper de plata. Guardem a la nevera fins al moment del seu ús. (Produeix 250 g de puré d’alvocat)

Emplatat
Ingredients: 80 g d’alvocat (125 g en brut), 15 g de maionesa de chipotle, 30 g de cranc reial, 1 g de brots d’anet, 10 g de panko fregit, 1 g de sal fina i 13 g de puré d’alvocat. (una ració)
1. Una vegada tenim tallat l’alvocat, el quadrem i el cremem per la part de l’os amb un bufador. Afegim una mica de sal fina.
2. Posem una cullerada de panko fregit en el plat i recolzem l’alvocat “tatemado” a l’estil mexicà al damunt.
3. En un bol barregem el cranc reial amb la maionesa de chipotle i el col·loquem el buit que ha deixat l’os de l’alvocat.
4. Fem uns punts amb el puré d’alvocat pel plat. Acabem amb els brots d’anet damunt del cranc.


LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER