Gyoza

 

Ingredients de gyoza de botifarra de perol: 340 g de carn de botifarra, 500 g de botifarra de perol i 100 g de ceba blanca.
Ingredients de gyoza de botifarra i sobrassada: 450 g de carn de botifarra, 180 g de sobrassada, 225 g de ceba blanca, parmesà i mel.
Ingredients de gyoza de botifarra negra: 340 g de carn de botifarra, 500 g de botifarra negra, 170 g de ceba blanca i bolets variats.

1. Picar la ceba blanca finament. Treure la carn de l’embolcall de la botifarra. Temperar la botifarra de perol i tallar-la a dauets molt petits. Tallar a daus molt petits la botifarra negra.
2. Barrejar en un recipient tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
3. Fer boletes de 13 g, posar en el centre de la massa de gyoza, humitejar els costats i tancar en forma de ventall.
4. Escalfar una paella petita, afegir un raig d’oli d’oliva i col·locar les gyozas per la part plana. Mullar amb una miqueta d’aigua i tapar. Cuinar tapades fins que la massa estigui ben cuita i la base lleugerament torrada.
5. Per l’emplatat les gyozas de botifarra i sobrassada, ratllar parmesà al gust per damunt i acabar amb una mica de mel. En el cas de les gyozas de botifarra negra, acompanyar amb uns bolets prèviament confitats i saltats.


LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER