El Millor Brandi del Món es suma com a col·laborador a la Penya Gastronòmica Barça

Les millors coses en la vida no són aquelles que trobem en cada cantonada, sinó aquelles que prenen el seu temps. Aquelles que es desitgen tant, que quan es troben a les nostres mans, som capacos d’assaborir cada màgic matís que porten amb si.

El brandi Fundador Supremo valora aquesta paciència per crear una cosa meravellosa. És un brandi que no deixa que el temps sigui una càrrega, sinó la seva major qualitat, per així, crear una beguda majestuosa. Ha aconseguit plasmar el seu saber fer, rescatant el millor de sempre i portant-ho al més exquisit nivell.

Per això, avui estem molt orgullosos d’anunciar que Fundador Supremo se suma als nostres col·laboradors, acompanyant-nos en la categoria de col·laborador tribuna, conjuntament amb Estrella Damm i CaixaBank.

El Llegat

Fundador Supremo ofereix un brandi que porta amb si un llegat d’excel·lència, elegància, sabor i artesania. La seva filosofia i valors ens recorden que l’art es pren el seu temps per oferir un líquid que ens transporta a una experiència sensorial única. Gràcies a la seva passió i dedicació, han posicionat la seva línia de brandies com els millors del món, adquirint guardons de prestigi internacional.

“En un món on tot va a la màxima velocitat, la bellesa es troba en el que es pren el seu temps.”

Aquest brandi s’elabora en el celler més antic de Jerez, Fundador, que, des del seu naixement en 1874, ha honrat generació rere generació l’art de la preparació del brandi, evolucionant per a crear nous productes i conquistar als paladars més exigents, oferint una experiència única.

L’art de l’envelliment

Per la creació del Millor Brandi del Món, és necessària la paciència i excel·lència en els materials utilitzats. Com diuen sovint, “el secret està en el temps i la fusta”. Per això, l’elaboració d’aquest Brandi Ultra Premium es duu a terme mitjançant el tradicional sistema dinàmic de “Criaderas y Solera”, i el seu envelliment es realitza en Sherry Casks, una col·lecció de botes de roure centenàries certificades pel Consell Regulador de Denominació d’Origen, que es troben emmagatzemades en el celler més antic de Jerez, Cellers Fundador, i que han contingut els vins de Jerez amb més anys, la qual cosa li aporta al brandi matisos únics. D’aquí el seu incalculable valor.

Premiat com el Millor Brandi del Món

Fundador Supremo ha anat perfeccionant les seves tècniques, la qual cosa li ha portat a ser nomenat Millor Brandi del Món en 2019 per la International Wine & Spirit Competition (IWSC).

En aquesta competició, on es premien els licors més exclusius del món pels més alts Mestres del Vi, enòlegs i Màster Blenders del planeta, Fundador Supremo va ser guardonat per l’excel·lència en la seva elaboració, sabor i elegància.

“Dedicació, passió i saviesa es posen al servei de l’excel·lència.”

La col·lecció única de Fundador Supremo

Fundador Supremo ens delecta amb tres expressions de brandi: Fundador Supremo 12, 15 i 18. Cadascun té un sabor únic, gràcies als diferents vins utilitzats en el seu procés d’envelliment.

Per a elaborar Fundador Supremo 12 s’envelleix el brandi en botes roure Sherry Casks envinadas amb Pedro Ximénez de 12 anys, creant un sabor suau i vellutat amb notes de xocolata negra.

Fundador 15, d’altra banda, està envellit en botes envinadas de Amontillado de 15 anys i ens porta un sabor amb matisos de fruita seca i notes de fusta.

Finalment, tenim Fundador Supremo 18, un brandi de categoria Ultra Premium envellit en botes envinades d’Oloroso de 18 anys, aconseguint un sabor suau i potent, amb notes persistents de vainilla, nous i fruita seca.

On trobar Fundador Supremo

T’has quedat amb ganes de degustar aquests brandies? La gamma Fundador Supremo pot adquirir-se en diferents punts de venda, tant físics com en línia, com El Club del Gurmet, Vila Viniteca, Celler de Gelida, Licorea i nombroses botigues especialitzades.

Si vols conèixer més dels seus productes, tens tota la informació en aquest enllaç: fes clic aquí.

Finalment, volem desitjar-li una calorosa benvinguda a Fundador Supremo, i ens quedem amb ganes de descobrir, i sobretot degustar, els seus excel·lents brandies.

Per a més informació: www.fundadorsupremobrandy.com
Instagram: @fundadorsupremobrandy