Liebherr, el teu millor aliat per a la refrigeració i conservació dels teus aliments

Liebherr, la marca especialista en refrigeració i amb més de 60 anys d’experiència aposta sempre per la màxima qualitat. Els seus més de 200 models es caracteritzen pel seu maneig intuïtiu, eficiència energètica, disseny clàssic i una gran quantitat de funcionalitats pràctiques que conserven la frescor i qualitat dels aliments, i que contribueixen a un estil de vida sa i modern.

Eficiència i versatilitat, senyals d’identitat dels productes Liebherr

L’assortiment inclou des d’aparells de refrigeració integrables o de lliure col·locació fins a armaris celler per el condicionament, la conservació o l’envelliment de vins, passant per aparells SidebySide, compost per un frigorífic + congelador que es caracteritza per la seva gran grandària i volum, perfecte per emmagatzemar una gran quantitat d’aliments.

Gràcies a l’ús de tecnologies innovadores i materials d’alta qualitat, els seus aparells es caracteritzen per ser especialment duradors i energèticament eficients. Això inclou tant l’ús domèstic com l’ús professional en l’hostaleria, indústria o laboratoris.

Liebherr ofereix una àmplia gamma per les necessitats de refrigeració i congelació en el sector industrial. En el treball intensiu professional, els aparells han de poder funcionar a la perfecció i de manera fiable en condicions extremes. Aquí és on es fa patent la qualitat Liebherr. Mitjançant la combinació d’alta potència refrigeradora i un acabat i equipament d’alta qualitat, els aparells industrials compleixen totes les exigències professionals dels clients del sector industrial.

Pioners en la innovació dels sistemes de conservació d’aliments: BioFresh i NoFrost

Aquests refrigeradors i congeladors, a més, són ideals per a l’ús quotidià per les seves funcions pràctiques i la seva tecnologia especial, com BioFresh o NoFrost.

BioFresh és un sistema de conservació d’aliments patentat per Liebherr. Amb ell els aliments rics en vitamines i minerals s’emmagatzemen a la temperatura correcta i amb la humitat ideal. D’aquesta manera, la fruita i la verdura, la carn, el peix i els productes lactis es conserven frescos durant molt més temps que en els frigorífics convencionals.

Amb la tecnologia NoFrost els aliments es congelen mitjançant la recirculació de l’aire fred, mentre que la humitat de l’aire és expulsada a l’exterior. D’aquesta manera s’aconsegueix que els aliments no quedin coberts de gebre i que no es formi gel a l’interior del congelador.

Els inicis i trajectòria de Liebherr

Liebherr és una empresa fundada en 1949 per Hans Liebherr i és dirigida ara per la segona i tercera generació de la família Liebherr. Avui dia el grup fabrica deu tipus de productes diferents, entre ells refrigeradors i congeladors, que són des de fa dècades sinònim de qualitat, fiabilitat i llarga vida útil.

Per més informació dels prestigiosos aparells Liebherr, només has de visitar el seu portal web.

El distribuïdor oficial de la marca per al territori nacional és Frigicoll, una empresa familiar espanyola amb 60 anys d’història, pionera en la introducció de solucions tecnològiques de marques líders en els sectors de la climatització, el transport refrigerat, l’hostaleria, la refrigeració comercial i els electrodomèstics.