XV TALLER DE CUINA AMB CARLOTA CLAVER A L’ESCOLA CETT

Date: 29 Oct 2018
Cat: Tallers de cuina

Cuinar també és divertir-se i passar una magnífica estona en els fogons, d’una forma absolutament distesa i dinàmica, el dilluns 29 d’Octubre, vam tenir oportunitat de viure-ho de nou amb el XV TALLER DE CUINA de la Penya Gastronòmica Barça.

En aquest cas, ho vam fer amb la nostra penyista i admirada cuinera Carlota Claver, prou coneguda per la seva excel.lent trajectòria amb la seva família tant en l’”Alba Granados”, com en el “Carlota” i, actualment, brinda la seva cuina de mercat i de producte amb els seus magnífics registres en el restaurant “La Gormanda”.

Una apassionada de la cuina formada a l’Escola Hofmann i amb experiències tant a Casa Gerardo a Prendes (Astúries) com a El Bulli, entre altres, ens va sorprendre amb la seva cuina i amb el menú que va preparar per 15 penyistes dividits en 5 grups de 3 penyistes cadascun, per cuinar cadascun un dels 5 plats del magnífic menú que es va cuinar i degustar, seguint les indicacions de la nostra excel.lent amfitriona.

Carlota Claver, propietària i cap de cuina del magnífic restaurant “La Gormanda”, va posar en escena aquest menú extraordinari per aquest XV Taller de Cuina.

 

MENÚ TALLER DE CUINA AMB CARLOTA CLAVER

– Xurros amb crema de ceps i parmesà

– Tartar de tomàquet, anguila fumada i foie. 

– Bomba de pop amb allioli d’all negre i creneta de rocoto.  

– Lluç, patata violeta, cigrons i botifarra negra

– Caneló d’ànecs amb pera i bolets

 

Per postres, com hem fet darrerament als Tallers de Cuina, vam comptar amb la col.laboració d’alguna pastisseria, en aquest cas amb la del nostre penyista i admirat mestre pastisser Jordi Pallarès, qui molt amablement va brindar en aquest menú una sensacional selecció de Panellets atenent la temporada, de la magnífica Passtisseria Solè Pallarès d’Oliana.

Ens vam citar com sempre a lEscola d’Hoteleria i Turisme CETT on celebrem els Tallers de Cuina de la Penya, en les seves noves i excel.lents instal.lacions. Agraïr des d’aquí les atencions dels seus equips, perfectament coordinats.

 Al tractar-se d’una sessió absolutament distesa i com si estiguéssim a casa, vam disposar com és habitual d’un office amb un bon assortiment de cerveses DAMM, així com diferents tipus de vins, per anar agafant forces durant el taller de cuina.

També com és habitual i davant d’una forta ovació per part de tots els assistents, es va fer entrega en nom de la Penya Gastronòmica Barça del magnífic davantal de la nostra Penya amb el nom de Carlota Claver brodat.

 

Moltes gràcies a tots i fins la propera activitat!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER