XI TALLER DE CUINA AMB ALBERT VENTURA, A L’ESCOLA CETT

Date: 26 Feb 2018
Cat: Tallers de cuina

El XI Taller de Cuina es va celebrar com sempre a les magnífiques instal.lacions de l’Escola CETT, el passat dilluns 26 de febrer i, en aquesta ocasió, amb l’esplèndid cuiner Albert Ventura, propietari del Restaurant Coure, a Barcelona.

Aquest admirat cuiner barcelonista és un treballador nat, entregat a la cuina i als seus clients, amb un repertori tan ampli com exquisit que satisfà plenament tots els paladars.

Més enllà de l’acurada selecció de productes de primera qualitat, la seva devoció, experiència i dedicació per la cuina esdevé un resultat gustatiu i equilibrat en tots els seus plats que fa que tant a la barra com a la taula del seu Restaurant Coure, siguin nombrosos els adeptes que estan encantats amb la seva cuina i fins i tot hi repeteixen setmanalment.

Els 15 penyistes que van assistir i gaudir d’aquest magnífic taller amb Albert Ventura, on van cuinar i degustar 5 plats que llistem a continuació en aquest extraordinari menú:

1. VENTRESCA DE TONYINA, ANXOVA DEL CANTÀBRIC, PEBROT ESCALIVAT I GUINDILLES.

2. PÈSOLS DE LLAVANERES, CARXOFES, TRIPA DE BACALLÀ I BOTIFARRA NEGRA.

3. “CALLOS” A L’ESTIL BERNABEU

4. SOPA DE CEBA, RAVIOLI DE FORMATGE COMTE, OU A BAIXA TEMPERATURA.

5. ALBERGÍNIA A LA PARMEGIANA.

De postres, els penyistes van gaudir amb la sempre magnífica aportació del nostre penyista i admirat mestre pastisser Jordi Pallarès, que va complementar fabulosament el menú amb el seu postre de la Pastisseria Solé Pallarès d’Oliana, amb 2 trufes de xocolata, coca de llardons i gelat de vainila, realment fantàstic.

En acabat, se li va entregar a l’amic i admirat cuiner Albert Ventura el davantal de cuiner de la Penya Gastronòmica Barça davant de la forta ovació de tots els assistents.

També forts aplaudiments i tot l’agraïment per en Jordi Pallarès, i l’equip de CETT, que sempre brinda els millors dels serveis en aquestes sensacionals instal.lacions.

Moltes gràcies a tots els penyistes i fins el proper Taller de Cuina!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!