I TORNEIG DE DOMINÓ PENYA GASTRONÒMICA BARÇA AL “BELLAVISTA JARDÍN DEL NORTE”

Date: 17 Sep 2018
Cat: Celebracions

El dominó és un joc de taula que sempre ha generat molt bona atmosfera dins del món penyístic i des de la Penya Gastronòmica Barça ens hem sumat en aquesta realitat organitzant el I TORNEIG DE DOMINÓ PENYA GASTRONÒMICA BARÇA. El primer de quatre tornejos durant la temporada on el més important no és competir, sinó gaudir d’aquesta magnífica estona amb altres amics penyistes, on a més, permet també gaudir de bona gastronomia.

Hem comptat amb el suport de la FEDERACIÓ CATALANA DE DOMINÓ BARCINO i el seu equip, qui molt amablement ens van facilitar el desenvolupament del Torneig en tots els aspectes tècnics d’ordre de joc, sorteig de taules, puntuació, etc.

Aquest primer torneig es va desenvolupar amb el format de 3 partides per tots els participants; una abans de sopar i dues després de sopar on es va generar una fantàstica atmosfera entre tots els penyistes participants.

Són molts els barcelonistes i també exjugadors del FC Barcelona que gaudeixen del dominó i altres jocs de taula i, és per això, que en aquesta primera edició vam comptar amb participants com l’exjugador de bàsquet i veritable joia de la nostra secció en tota la seva història com és en JUAN ANTONIO SAN EPIFANIO “EPI”, també amb el magnífic exjugador del primer equip del FC Barcelona JOSEP MARIA FUSTÉ i, a més, amb el gran barcelonista i també conegut per la seva gran afició al dominó, en JOSEP MARIA MINGUELLA.

A més de donar suculents premis per primer, segon i tercer classificat, així com a la màxima diferència de puntuació en una partida i la tancada més gran del torneig, es va sortejar entre tots els participants en el I Torneig de Dominó Penya Gastronòmica Barça la samarreta oficial de LEO MESSI de la selecció argentina signada pel propi jugador.

Entre els 40 participants, l’afortunat va ser un dels convidats, Josep Maria Minguella.

Torneig amb 20 parelles de joc, 40 participants en total, o sigui amb 10 taules de joc, on es van realitzar 3 partides, una abans de sopar i dues després de sopar. La classificació es va fer per partides guanyades i, en cas d’empat, per diferència de punts per les quals es guanyava cada partida.

Felicitem a tots els penyistes participants, així com els guanyadors, segon i tercer classificats:

1) Josep Maria Minguella i Josep Maria Fusté
2) Mariangels Jané i Carlos Hernández.
3) Dolors Parés i Joan Solà

Van aconseguir els següents premis:

·       Magnum de Cava Anna de Codorniu ?Cervesa Inèdit Estrella Damm
·       Copes Riedel
·       Bossa esport i set de productes de la perruqueria esportiva SportsCuts
·       Olis Llambrich
·       Cafè Illy

A més, també es va guardonar als guanyadors de la “sabatera” i “tancada” del I Torneig de Dominó Penya Gastronòmica Barça: Mari Carme Puig i Joan Capdevila, i Vicky Fernández i Daniel Pérez amb el premi del fantàstic vi L’Equilibrista del Celler Ca’n Estruc en format Magnum.

Enhorabona a tots!

El magnífic sopar es va celebrar en el mateix espai on va tenir lloc el torneig, en el Restaurant “BELLAVISTA JARDÍN DEL NORTE” amb el menú que s’indica més abaix.

 

Menú al “Bellavista Jardín del Norte” especial per la Penya Gastronòmica Barça 

OLIVES ESFÈRIQUES
PA AMB TOMÀQUET
STRACCIATELLA AMB TOMÀQUETS CONFITATS I PA D’OLI
CROQUETA DE PERNIL
BRAVES BELLAVISTA AMB ESCUMA D’ALL I OLI
“CEVICHE” DE CORBALL  AMB LLET DE TIGRE DE MAR I FRUITA DE LA PASSIÓ
CANELÓ DE POLLASTRE TRUFAT I FOIE
LLOM ALT DE VACA A LA BRASA AMB SALSA CAFÈ DE PARÍS

POSTRE

LINGOT DE XOCOLATA

BEURE

VI BLANC ÀNIMA RAIMAT DO COSTERS DEL SEGRE
VI NEGRE VIÑA POMAL BODEGAS BILBAINAS DOC RIOJA
CAVA ANNA DE CODORNIU DO CAVA
CERVESA INÈDIT DAMM
GINTÒNICS AMB GINEBRA “BOMBAY SAPPHIRE”

 

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!