SOPARS COMIAT DE LA TÒFONA NEGRA – RESTAURANT “FERMÍ PUIG”

Date: 15 Mar 2017
Cat: Àpats de Champions, Producte


“Tuber Melanosporum”, coneguda com Tòfona Negra, d’excepcional valor gastronòmic, desitjada per tots els gastrònoms, ha arribat en aquests dies al seu final de temporada que és quan està en el punt de màxima maduració, i es posa de manifest excel.lentment el seu perfum aromàtic i penetrant, amb una gustositat exquisida e intensa, una veritable meravella.

Els penyistes de la Penya Gastronòmica Barça ha tingut ocasió de gaudir de dos sopars excepcionals, cadascun d’ells amb 12 penyistes.

El penyista i admirat cuiner Fermí Puig ha estat l’esplèndid amfitrió d’aquests dos sopars de comiat de la tòfona negra, en el seu magnífic restaurant i que millor que en el fabulós reservat anomenat “Les Corts”, una “tribuna de primera”, que conté records entranyables de la història barcelonista que han emocionat als nostres penyistes i que ha servit de marc incomparable per gaudir de gastronomia i barcelonisme en essència.

Un genuí “Sopar de Champions” entre amics penyistes per gaudir d’aquest fantàstic menú entofonat per tot arreu i també per parlar de Gastronomia i del Barça, dues passions, que de la mà, només poden que donar satisfaccions en plenitud.

El menú els dos sopars ha estat absolutament fora de sèrie, on el gran Fermí Puig, ha mostrat tota la seva cuina amb refinament, gustositat i absolut plaer al paladar, fabulós Fermí!

Els penyistes s’han emocionat amb plats com Roelle de Pollastre de Bresse amb Foie Gras i Tòfona, Sopa de Carxofes, Pilotes i Tòfona, Ou Mollet amb Tòfona, Raviolis de rostit amb Tòfona, Magre de Porc Ral amb Tòfona i Filet de Vedella Blanca amb Tòfona.

Per postre, Escuma de Crema Catalana i Catànies de Vilafranca.

Per acompanyar l’espectacular menú els nostres penyistes han gaudit dels sensacionals vins de Vinyes Domènech, de Capçanes, al Montsant, i a més han comptat amb en Joan Ignasi Domènech, propietari d’aquestes vinyes i molt sensible amb els seus com ho asigut amb els penyistes amb tot tipus d’explicacions.

Els vins han estat concretament: Bancal del Bosc 2015 Blanc, Bancal del Bosc 2015 Negre, Furvus 2013 i Teixar 2013.

També s’ha acompanya el sopar amb l’excel.lent cava Oriol Rossell, i per acabar, i com és habitual, tots els penyistes han gaudit d’una refrescant bateria de gintònics amb tònica Premium Schweppes amb l’excel.lent ginebra Bombay Sapphire que sempre acompanya a la Penya.

El President de la Penya, en Pere Duran, ha agraït molt especialment al penyista i admirat Fermí Puig per aquests dos inolvidables sopars, entregant-li i posant-li el davantal de la Penya Gastronòmica Barça, i també a Joan Ignasi Domènech pels seus vins i als penyistes.

Fins aviat i ja esperant que torni la tòfona negra!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER