XIV TALLER DE CUINA AMB LA SRA YUEHUA ZHOU A L’ESCOLA “CETT”

Date: 13 Jun 2018
Cat: Tallers de cuina

El dimecres 13 de juny, la Sra. YUEHUA ZHOU va brindar el sensacional XIV Taller de Cuina, en aquest cas de cuina xinesa casolana, que és la que fan a casa seva amb les nostres penyistes Lidan i Liliin Qi.

Un taller diferent de la resta doncs la Sra. Yuehua Zhou no és una cuinera professional, però aquest taller ha servit per comptar amb una visió real i autèntica d’aquesta cuina en la seva versió més original, doncs és com si estiguéssim a casa d’una família xinesa.

Una experiència innovadora amb un menú extraordinari per aquest XIV Taller de Cuina amb plats que acostumen a cuinar a casa seva i són fàcils de reproduir a casa dels nostres penyistes.

 

MENÚ TALLER DE CUINA XINESA AMB YUEHUA ZHOU  

  1. ARRÒS AMB LLAGOSTA
  2. ALBERGÍNIES XINESES AMB SALSA
  3. FIDEUS D’ARRÒS SALTEJATS
  4. ORADA AMB PORROS
  5. COSTELLES AGREDOLCES

 

El menú va estar acompanyat de la cervesa més barcelonista com és l’Inèdit de Damm, també amb el magnífic cava Reserva de la Família  2014 de Juvé & Camps, el meravellós vi blanc Ermita D’Espiells 2016 i amb el sensacional sake Sugoi de Seda Líquida, del nostre penyista i admirat elaborador de Sake Antoni Campins.

Per les postres, i atenent s’acosten les dates de la revetlla de Sant Joan, el nostre penyista i admirat Mestre Pastisser Salvador Sauleda, de Sant Pol, va brindar als penyistes una selecció fabulosa de coques, inclús la fabulosa coca de poma que fa més de 50 anys que la fan.

Tots els penyistes estem molt contents amb aquest fabulós taller de cuina i volem agraïr expressament a la SRA. YUEHUA ZHOU, a la seva filla Lidan, i la seva néta Iyan per aquest fantàstic taller, i també al Salvador Sauleda per l’esplèndida pastisseria, així com a l’Escola CETT i a tots els nostres penyistes per la seva assistència.

Moltes gràcies a tots!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!