XXIII TALLER DE CUINA AMB QUIM CASELLAS

Date: 27 Jun 2022
Cat: Tallers de cuina

Reiniciem els fantàstics Tallers de Cuina després de més de 2 anys, amb molta il.lusió i aplaudint per la salut de totes i tots, per tots els penyistes i barcelonistes, per l’Escola CETT on fem els Tallers de Cuina i pel nostre grandíssim convidat d’avui, l’admirat xef Quim Casellas, del fabulós Hotel Restaurant Casamar, a Llafranc. E S P E C T A C U L A R !!!!!!!!!!!!

El menú va ser el següent:

  • Camí de Ronda. Un recorregut pel nostre litoral treballant els diferents peixos i mariscs, descobrint tots els seus secrets.
  • Tonyina curada amb sèsam i amanida de poma i céleri. Un descobriment dels seus contrastos.
  • Verat a la flama amb albedo de taronja i olives verdes. Una altra manera de treballar este peix blau amb diferents sabors.
  • Cloïsses del Laureano amb “pil-pil” de peix blanc. Conèixer el secret per coure aquest marisc i acompanyar-lo amb aquesta salsa clàssica.
  • Bou de mar amb salsa Mornay i brunoise de verdures. Un clàssic del Casamar.
  • Suquet de pescadors. Seguint la tradició, tal com el fan a la barca.

Els nostres amics de l’equip de l’escola del CETT ens van acompanyar amb un fantàstic pastís de llimona amb vainilla i xocolata.

Tampoc no va faltar el bon beure, amb l’espectacular cervesa Equilàter, l’incomparable vi blanc El Perro Verde i el meravellós Allende blanc 2016 de Miguel Ángel de Gregorio.

Apoteòsic retorn dels fantàstics Tallers de Cuina de la nostra estimada Penya, amb l’admirat xef Quim Casellas, del meravellós Restaurant Casamar. I com sempre, l’enhorabona als penyistes assistents.

Visca el Barça i visca la gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER