XX TALLER DE CUINA AMB MAX COLOMBO A L’ESCOLA CETT

Date: 10 Jul 2019
Cat: Tallers de cuina

El passat dimecres 10 de Juliol, els nostres penyistes van vibrar molt amb el bon amic i admirat cuiner MAX COLOMBO, en el XX Taller de Cuina de la nostra Penya, que vam celebrar com sempre a les magnífiques instal.lacions de l’Escola CETT.

Max Colombo és un cuiner on la seva estima per la cuina i els productes es reflecteix en el resultat final, on també influeix el seu caràcter divertit, entregat i autèntic. Juntament amb el seu germà Stefano estan fent història a Barcelona amb el fantàstic RESTAURANT XEMEI, d’arrels venecianes, tot i que els dos germans, que són bessons, van néixer a Milà. Des del primer moment, Max va sorprendre a “Xemei” amb la seva cuina excel.lent i fresca, on cuiden molt el producte, sobretot als dels proveïdors independents i molt ben seleccionats, de temporada i de proximitat. En el “Xemei”, que ja és un clàssic a la ciutat de Barcelona, concretament al Poble Sec, la seva cuina veneciana ja és un referent i marca un qualitatiu tret diferencial.

Max Colombo, juntament amb el seu germà Stefano, també ha crescut en altres indrets d’èxit com el “BRUTAL”, en el Born, on apart de la cuina, destaca per la seva proposta de vins naturals, així com amb les pizzes on és un súper especialista amb l’extraordinari tractament de la massa en el “FRANKIE GALLO CHA CHA CHA”, del barri del Raval, o els diferents “CAN PIZZA”, que triomfen al Prat de Llobregat, Molins de Rei, Vilanova i la Geltrú, Badalona i a Barcelona (al costat de la Sagrada Família). És novetat l’apertura en uns dies, del “BAR ALEGRIA”, a Comte Borrell amb Gran Via (Barcelona), on amb el seu germà Stefano i Carles Abellán, recuperen aquest bar de barri del 1899 per oferir suculentes tapes i cuina tradicional catalana.

MENÚ TALLER DE CUINA MAX COLOMBO

– “Lasagna Bolognesa”
– “Baccalà Vicentina o Mantecato”
– “Cotoletta alla Milanese”
– “Agnolotti alla Mantovana”
– “Cacciuco Livornese”

Max Colombo va proposar pels nostres penyistes, el fabulós TIRAMISÚ del Restaurant Xemei.

Com sempre, fantàstic ambient i els penyistes participant molt activament en aquest taller, que va ser un meravellós viatge per Itàlia. Com és habitual, l’admirat amic i cuiner Max Colombo va rebre el davantal de la nostra Penya davant de forts aplaudiments dels nostres penyistes.

Moltes gràcies per tot i fins a la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!