XIX TALLER DE CUINA AMB ANTONI ROMERO A L’ESCOLA CETT

Date: 01 Jul 2019
Cat: Tallers de cuina

El passat dilluns 1 de Juliol, l’amic barcelonista i admirat cuiner ANTONI ROMERO, del magnífic RESTAURAN SUCULENT va brindar la seva fantàstica cuina i excepcional menú per cuinar i degustar, en el XIX Taller de Cuina de la Penya Gastronòmica Barça, que com sempre celebrem a les magnífiques instal·lacions de l’Escola CETT.

Antoni Romero és un cuiner amb una trajectòria impecable on destaca per les seves 3 temporades en el fantàstic restaurant “El Bulli”, el 2009, 2010 i 2011, com a cap de la partida de carns, visquent, compartint, aprenent i participant de l’èxit del restaurant que va canviar la manera de veure i gaudir de l’alta cuina de forma extraordinària, de la mà de l’estimat i admirat Ferran Adrià i el seu meravellós equip. També destaca per experiències remarcables al Restaurant Arzak, amb l’admirat Juan Mari Arzak, així com al Restaurant  Akelarre, a Donosti, amb l’admirat cuiner Pedro Subijana, tots 3 restaurants amb 3 brillants estrelles Michelin.

En el fantàstic Restaurant “Suculent”, que triomfa des de fa set anys en el barri del Raval de Barcelona, aquest cuiner sensible i apassionat sorprèn amb la seva cuina gustativa, amb excel.lents productes, de temporada. Amb un bon nombre de registres propis, expressa e integra en diferents plats tot el seu potencial, de qualitat i ple d’identitat.

Plats com per exemple l’steak tartare sobre moll de l’os a la brasa amb patates soufflé, que triomfa des de que el va posar a la carta per primera vegada l’any 2013.

Amb aquest plat precisament, i altres quatre plats sensacionals que detallem més abaix, Antoni Romero va fer vibrar als nostres penyistes en aquest taller ja inoblidable, amb un menú per tirar cohets i, sobretot, ens agradaria posar en valor l’excel.lent cuina, técnica i talent del nostre convidat cuiner, que va venir acompanyat del seu cap de cuina Jonathan.

MENÚ TALLER DE CUINA ANTONI ROMERO (RESTAURANT SUCULENT)

Amanida“Waldorf” del Suculent
Foie gras curat amb infusió de remolatxa
“Ceviche” de gamba vermella
Steak Tartar amb el seu moll de l’os
Rajada a la mantega negra

Com a postre, en aquest taller amb Antoni Romero, vam gaudir dels sensacionals gelats del nostre penyista i admirat mestre pastisser Jordi Pallarès, de l’esplèndida Pastisseria Solé Pallarès, d’Oliana, en aquest cas amb un extraordinari gelat de xocolata i el meravellós gelat de mandarina amb vodka, dos veritables tresors.

Moltes gràcies a tots i fins al proper Taller de Cuina!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!