SOPAR DE NADAL AMB EL NOSTRE ESTIMAT PENYISTA CARLES GAIG AL RESTAURANT CATALINA

Date: 13 Dec 2021
Cat: Celebracions

Retornen les emocions amb els nostres estimats penyistes amb el fantàstic “Sopar de Nadal” que el nostre penyista i admirat xef Carles Gaig ha cuinat. La protagonista ha estat l’escudella i carn d’olla, i ho hem celebrat a l’increïble espai de 2.4000 m2, al Catalina Restaurant del nostre admirat penyista Òscar Manresa.

Més de 80 penyistes en aquesta gran retrobada que coincideix amb el Sopar de Nadal!!! Moltes gràcies a tots per venir!!!

Com diem sempre, “ELS NOSTRES CUINERS SÓN ELS NOSTRES JUGADORS”. Gràciessssssssss per fer-nos tan feliços. Nit històrica de retrobaments amb els nostres estimats penyistes que han vingut amb tota la il·lusió, per celebrar-ho amb el desitjat “Sopar de Nadal de la nostra Penya” capitanejat pels nostres estimats penyistes i admirats cuiners Carles Gaig  i Òscar Manresa.

Tàndem imbatible amb el Carles cuinant la seva meravellosa “Escudella i Carn d’Olla”, i l’Òscar fent gaudir als més de 70 penyistes amb l’aperitiu i les postres al seu espectacular i fantàstic Catalina Restaurant. La @championsleague la juguen els nostres estimats cuiners!!! Nit inoblidable i tan especial on els hem obsequiat amb la samarreta del Barça de la Champions League. Moltíssimes gràcies a tots!!!!

Esssssssssssspectacular aperitiu de benvinguda als nostres estimats penyistes en la fabulosa terrassa del fantàstic Catalina Restaurant, amb l’emoció dels retrobaments. Sensacional aperitiu de peu amb Sobrassada de Bou, Núvol de Parmesà i “Montadito” de salmó amb mel de tòfona, tots tres marca de la casa i de l’exemplar amfitrió i penyista Òscar Manresa. A més, tothom ha brindat amb la cervesa més barcelonista Estrella Damm i el sensacional Cava Rosé Pinot Noir Brut Juvé & Camps. Glorióssssssss retrobament!!! Moltes gràcies a tots!!!

Essssssssspectacular “Escudella i Carn D’Olla” del nostre penyista i admirat cuiner Carles Gaig , pels més de 70 penyistes que vam viure el retrobament amb il·lusió i excel·lent gastronomia al fantàstic Restaurant Catalina.

Postres meravelloses amb el pastís de xocolata i avellana del Restaurant Catalina i, com sempre, agrair especialment al nostre estimat penyista i Mestre Pastisser Jordi Pallarès, pels sensacionals torrons de Forn i Pastisseria Solé Pallarès, d’Oliana.

Magnífiques paraules del nostre estimat President Pere Duran, sensible amb el patiment de totes les famílies amb la pandèmia, per pèrdues de familiars i amics, i també de problemes de benestar general.

Remarcar que la nostra Penya és sobretot del Barça i reiniciem les activitats amb més il·lusió i força que mai.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!!!!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER