“LA RUMBA GASTRONÒMICA”, AL RESTAURANT “MEXTIZO” AMB L’ARTISTA TONI CAYENA

Date: 27 Apr 2017
Cat: Popular


La Rumba Gastronòmica ha estat un èxit total on més de 35 penyistes han tingut oportunitat de gaudir de la sensacional cuina “mexditerrània” del nostre penyista i admirat cuiner Adrià Marín en el seu restaurant “Mextizo”, juntament amb Toni Cayena, artista amb ànima rumbera i amb el rock&roll i el funk com a bandera, que ha ofert amb la seva polivalent i encisadora guitarra i una veu captivadora les seves millors versions.

El suculent menú que ens ha preparat l’Adrià ha meravellat a tots els penyistes amb els seus plats gustosos i equilibrats com els Cornets de tonyina amb arròs i guacamole, l’“Aguachile”  de peix de la llotja amb granissat de raïm i xile i els Daus de peix marinats amb llima i salsa verda.

Ha continuat emocionant amb el “Panucho de cochinita Pibil”, el “Taquito” de gamba amb sofregit de cansalada, el “Taco” de garrinet amb salsa “molcajeteada”, els Raviolis de rostit amb espàrrecs i vieira i els “Frijoles” refregits amb kokotxas a la brasa, literalment espectacular.

Toni Cayena anava interpretant diferentes peces del seu sensacional repertori, mentre el penyista Pepe Pareja també engrescava a tothom amb la seva gràcia i arrels andaluses.

Una nit històrica on tot el restaurant ha acabat dempeus i ballant, francament increible.

La part salada d’aquest menú espectacular s’ha acabat amb el Txuletón a la brasa amb pebrots del piquillo i el Turbot a la brasa amb vinagreta de Guetaria, una veritable delícia tots dos.

Per postres, textures de xocolata i cacau.

Han acompanyat aquest magnífic sopar els esplèndids vins i cava de Juvé & Camps com el Cava Cinta Púrpura D.O. Cava, el vi blanc Gregal d’Espiells 2015 D.O Penedès i el vi negre Casa Vella d’Espiells 2009 també D.O. Penedès.

Com sempre, hem gaudit també de la cervesa més fidel i barcelonista, l’Inèdit de Damm i, per acabar l’engrescadora Rumba Gastronòmica, l’excel.lent bartender de Schweppes ha ofert els millors gintònics de la ciutat amb tònica premium Schweppes i la ginebra Bombay Sapphire.

Una nit fantàstica que no oblidarem i on volem agraïr expressament la sensacional acollida i cuina en el Restaurant “Mextizo” per part del nostre penyista Adrià Marín i tot el seu equip, aixó com a l’artista Toni Cayena, i com no a tots els penyistes assistents que amb la seva alegria i empatia han arrodonit aquesta trobada.

Moltes gràcies a tots i fins aviat!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!