PSG – FC BARCELONA – ANADA 1/8 FINAL “CHAMPIONS LEAGUE” – RESTAURANT “ALKIMIA” (JORDI VILÀ)

Date: 14 Feb 2017
Cat: Partits pantalla gegant


Menys mal del bon sentit de l’humor dels nostres penyistes i l’excel.lent cuina i acollida del nostre penyista i admirat cuiner Jordi Vilà en el seu fascinant restaurant Alkimia on com sabeu atresora una estrella Michelin, per superar el gerro d’aigua freda que ha suposat aquesta convocatòria per veure i viure el PSG – Barça de “Champions”, d’octaus de final partit d’anada, on ens han apallissat per 4-0.

Tal com estava previst, abans del partit, en Jordi Vilà ha brindat als més de 50 penyistes assistents una sensacional bateria de canapés i torrades que han ajudat a gaudir gastronòmicament i compartir aquesta jornada que aquest cop el resultat no ha acompanyat.

Elevar a la seva màxima expressió, per part del nostre amfitrió, l’aparent senzillesa d’un canapé i una torrada ha estat un fantàstic fil conductor d’aquesta trobada amb grans exemples que han pogut degustar els nostres penyistes com el Canapé de pa d´olives amb mantega d´anxova i ou dur, el Mini croissant de pernil amb mantega fumada, el Mini croissant de salmó amb crema fresca i raifort, el Canapé de sobrassada amb ficatum, la Torrada de amanida de patata i bonítol, la Torrada de toffee de pastanaga al cafè amb gingebre, la Torrada de pa amb tomàquet i pernil i la Fulla de capdell amb tartar de verduretes fresques.

Durant el descans, els penyistes han agafat forces amb dos “platillos” per tirar cohets, l’arròs de nyores amb rapet i el capipota a la mantega negra; gustositat i tradició amb bon sentit de l’humor i amb el desig de remontar o fer algun gol que fós d’ajuda pel partit de tornada.

No ha estat així, però els penyistes s’han endolçat amb els magnífics postres, la connexió dolça francesa i catalana en homenatge al partit, éclaires de crema de cafè i crema catalana amb carquinyolis, una aposta que ha emocionat a tots els penyistes, tot i el resultat final del partit.

Els magnífics vins han entrat en acció en aquesta nit de “Champions” i ho han fet amb Magnums del vi blanc que està en boca de tothom, la desitjada verdejo de “El Perro Verde”, així com els Magnums de “Cava Torelló Gran Reserva Brut Nature 2010”.

La fantàstica garnatxa de la Serra de Gredos de “El Hombre Bala” ha estat el vi negre que ha fet vibrar de valent als penyistes amb el cap i pota i l’arròs de nyores amb rapet.

Per acabar i com és habitual, els penyistes han gaudit d’una genuina i refrescant preparació de gintònics amb tònica Premium Schweppes amb l’excel.lent ginebra Bombay Sapphire que ens acompanya en cada partit.

En agraïment a la sensacional acollida i l’esplèndid sopar per tots els penyistes i en nom de la Penya Gastronòmica Barça, el President de la Penya, en Pere Duran, ha fet entrega al nostre penyista i admirat cuiner Jordi Vilà del nostre davantal oficial de la Penya, en presència de Roser Tiana, penyista i membre de la Comissió Social del FC Barcelona i tots els penyistes als quals se’ls hi ha agraït la seva preuada assistència.

Agraïr al Jordi Vilà i tot el seu equip la seva hospitalitat i consideració amb la Penya, e indicar que la Porra que s’ha realitzat no hi hagut naturalment cap encertant atenent el resultat.

Moltes gràcies a tots, Visca el Barça i Visca la Gastronomia!