Primer dinar popular de la Penya a l’antiga fàbrica de l’Estrella Damm

Date: 31 Jan 2015
Cat: Popular

La primera activitat oberta de la penya que aglutina a més de 200 participants.

Acabem de celebrar el primer dinar popular de la Penya Gastronòmica Barça a la antiga fàbrica d’Estrella Damm. Allà ens hem reunit els socis i sòcies amb amics i famílies: un total de 200 assistents.
Aquesta ha estat la primera activitat oberta de la Penya on han participat membres de la Federació de Penyes del Barça encapçalats pel seu president, Salvador Balsells i la Penya del Barça de Castellers de Barcelona, que han protagonitzat una excel·lent actuació.
Com a convidats d’excepció hem comptat amb la presència del vicepresident de l’Àrea Social de FC Barcelona, Jordi Cardoner, els directius Josep Ramon Vidal Abarca i Pau Vilanova i el director general de Damm, Enric Crous, qui ha fet d’amfitrió en les magnifiques instal·lacions de la fàbrica. També ha estat present a la trobada Jaume Giró, director general de la Fundació La Caixa” i col·laborador Tribuna de la Penya Gastronòmica Barça.

Amb Fusté, Rexach i Costas.

La jornada s’ha convertit en una veritable festa gastronòmica-blaugrana. Les estrelles presents han estat els jugadors dels anys 60 i 70, Josep Maria Fusté, Carles Rexach i Quique Costas.
Primer ens hem reunit tots a la Sala de Brassatge de l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, on hem fet un tast d’una selecció de cerveses Damm. En el decurs del tast el president de la Penya, Pere Duran, ha obsequiat a Enric Crous i Jordi Cardoner amb dos davantals de cuiner personalitzats de la Penya Gastronòmica Barça.
En acabar, el conductor de l’acte Gerard Romero, conegut com a “Romerito”, ha emplaçat els convidats a dirigir-se a la sala de Bàscules a ritme de l’himne del Barça. Un cop allà, el cuiner de l’Escala Jordi Jacas ha preparat un popular menú composat d’embotits casolans, calçots ecològics de l’Empordà i botifarres ibèriques a la brasa,costelles de vaca vella i bunyols de poma de les cuineres de Sils. Les botifarres tenien un acompanyament excepcional gràcies al campió del món d’allioli, Rafael Guillot. Tots aquests plats han estat maridats amb cerveses Damm i vins de Tomas Cusiné.

Una nova trobada gaudint de les nostres aficions: visca el Barça i visca la gastronomia!