DE L’HORT A LA TAULA ALS HORTS DE SOULBLIM AMB EL NOSTRE ESTIMAT PENYISTA JAUME TORRAS

Date: 08 Apr 2022
Cat: Popular, Producte

El nostre penyista Jaume Torras ens va fer una visita amb explicacions, fruit de tota la vida dedicant-se a l’hort, i amb l’experiència del seu pare, que l’hi ha inculcat la qualitat i el respecte per la terra.

També, enmig dels horts, els penyistes van gaudir d’un “chill-out” per poder degustar els gintònics que sempre ens acompanyen. Apoteòsic!

Pel que fa a la gastronomia, es va escalfar motors amb un aperitiu a peu dret amb tots els penyistes molt contents i engrescats.

Després, va entrar en escena el nostre estimat penyista i admirat cuiner Sergi De Meià, qui va cuinar els meravellosos pèsols amb tripeta de bacallà i botifarra negra, i les faves a la catalana. Tot acabat de collir de l’hort!!!

Tots els penyistes gaudint de valent!!! Menú per la glòria en un enclavament apoteòsic i amb la cuina del nostre admirat cuiner Sergi De Meià.

 

– Enciam amb ceba tendra, i tomàquets.

– Pèsols amb tripeta de bacallà i botifarra negra.

– Faves a la catalana

– Botifarra i xai a la brasa

– Recuit amb mel

– Cava “Essential” (D.O. Cava) de Juvé & Camps

– Vi blanc “Idoia” (D.O. Catalunya) de Ca N’Estruc

– Vi negre “Cara Nord Trempat” (D.O. Conca de Barberà) del celler Cara Nord

 

El mestre de cerimònies de la fi de festa va ser el nostre estimat President Pere Duran amb el seu brindis d’agraïments, que va rebre forts aplaudiments dels nostres penyistes i en especial, per l’estimat Jaume Torras, incomparable amfitrió, i tot l’equip de SOULBLIM.

Felicitats Jaume, la seva dona Victòria, i tot l’equip. Els nostres penyistes estan encantats!

I també per l’estimada penyista Anna Rigol, col·laboradora tribuna amb Liebherr, qui molt amablement ens va facilitar les taules i cadires per estar plenament confortables. També a l’estimat penyista Sergi de Meià, i naturalment als nostres estimats penyistes, que sense elles i ells no som res. Agraïment infinit a totes i tots.

Final de festa amb la bateria de gintònics amb la tònica més barcelonista, la Tònica Premium Schweppes. I excel·lent sobretaula amb el millor Brandy del Món, el Brandy Fundador Supremo.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER