“LA GRAN NIT DEL PRIORAT” AMB LA CUINA DE NANDU JUBANY I VILA VINITECA

Date: 28 Feb 2020
Cat: Producte

Molt emocionant “LA GRAN NIT DEL PRIORAT”, que van organitzar magníficament els nostres amics penyistes de VILA VINITECA, el passat divendres 28 de febrer, a l’HOTEL MAJESTIC 5* GRAN LUXE.

Amb la participació de 15 elaboradors del PRIORAT, van liderar un sopar únic amb ampolles molt especials i grans formats d’anyades excel.lents, especialment seleccionades del fons de l’enoteca dels seus cellers. A més a més, cadascun dels penyistes que es va apuntar, va portar una ampolla del Priorat que va compartir amb altres 24 penyistes restants i participants.

El nostre estimat penyista i admirat cuiner NANDU JUBANY, que coneixeu prou bé dels seus magnífics restaurants Can Jubany, Petit Comitè, Pur i assessor gastronòmic de l’Hotel Majestic, va elaborar un menú especial per aquesta ocasió, i va fer gaudir de valent a les més de 200 persones que van assistir en aquest acte inoblidable al voltant del món del vi al Priorat. Espectacular!

Una vetllada única on els millors vins del Priorat i també els seus elaboradors van ser els protagonistes, on es va comptar també amb les magnífiques copes dels nostres amics penyistes de RIEDEL.

Una ocasió única de compartir amb ells “in situ” aquesta nit mágica, us detallem, entre altres, els amics del PRIORAT que van venir amb els seus fantàstics vins:

 1. ÁLVARO PALACIOS.
 2. MAS MARTINET.
 3. CELLER NIN ORTIZ.
 4. CIMS DE PORRERA.
 5. MAS DOIX
 6. LES COUSINS
 7. MAS ALTA
 8. ALFREDO ARRIBAS
 9. CASA GRAN DEL SIURANA
 10. CELLER CECILIO
 11. CLOS FIGUERAS
 12. FERRER BOBET
 13. LA CONRERIA D’SCALA DEI
 14. MAS PERINET
 15. SCALA DEI

En l’aperitiu, Didier Depond, President de la Maison Salon Delamotte, va oferir als més de 200 assistents el meravellos Champagne Delamotte en grans formats, una veritable meravella. Moltes gràcies a tots, una vetllada pel record!

Fins la propera amics penyistes!  Visca el Barça, Visca la Gastronomia i Visca el Priorat!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER