JUVENTUS – FC BARCELONA (“CHAMPIONS LEAGUE”) AL RESTAURANT PIZZERIA “FRANKIE GALLO CHA CHA CHA”

Date: 22 Nov 2017
Cat: Partits pantalla gegant


Més de 50 penyistes han gaudit de gastronomia italiana per viure en el Restaurant Pizzeria “Frankie Gallo Cha Cha Cha” el partidàs Juventus Barça de la lligueta de Champions que en cas d’empat o victòria ja ens classifiquem com a primers de grup.

El Restaurant Pizzeria “Frankie Gallo Cha Cha Cha” és un enclau especial situat molt aprop del Gran Teatre del Liceu, molt autèntic i una de les novetats d’aquest any 2017 que triomfa i que ha acollit als nostres penyistes amb els braços oberts de la mà dels admirats restauradors i cuiners Josep M. Parrado i els germans Max i Stefano Colombo que ofereixen una proposta de qualitat on dignifiquen amb rigor el producte i la pizza.

Pizzes, focaccias, mozarella, vitello tonnato, mortadella de qualitat excepcional; producte, frescura i sabor, pizzes per embadalir amb fermentació de la massa durant més de 70 hores!, i amb el gran “Lolo Il Pizzaiolo” que les deixa al punt com ningú, per no parar de menjar, una meravella!

Elevar a la seva màxima expressió l’aparent senzillesa d’una pizza ha estat un fantàstic fil conductor mentre els penyistes gaudien del partit que ha acabat 0-0.

S’ha vibrat amb el futbol i amb el fantàstic menú composat per: Steak tartar Xemei, Carabassa al forn amb mantega àcida, Croquetes Martínez, Patates fregides de la casa, Focaccia integral amb romaní i sal gruixuda, Mozarella di Bufala de la casa, Mortadella, Vitello Tonnato i Pop marinat abans de començar el partit.

A la mitja part, una veritable exhibició de pizzes d’excepional qualitat amb l’expert Lolo Il Pizaiolo i el seu equip han emocionat als penyistes, juntament amb el meravellós Risotto de bolets i parmesà.

Per postres, molt ben elaborats i gustosos el Salami de xocolata, la Panna Cotta de vainilla i el “Soft Ice Cream”.

Festa grossa barcelonista i gastronòmica amb els magnífics vins i cava de Juvé & Camps, concretament el Gregal d’Espiells 2015, el Casa Vella d’Espiells 2009 i el cava Cinta Púrpura.

Per acomidar la nit, una sensacional bateria de gintònics amb tònica Premium Schweppes amb l’excel.lent ginebra Bombay Sapphire, que ha preparat brillantment el bartender de Schweppes.

El resultat final 0-0 entre la Juventus i el Barça, que s’ha viscut amb una espectacular pantalla gegant, ha impedit que cap dels més de 50 penyistes encertéssin el resultat de la nostra “Porra de la Champions”, on cada penyista guanyador s’hagués enduut un lot amb una cervesa Inèdit Damm i una Damm Lemon, un pot de Cafè Illy, una copa Riedel, una tònica Premium Schweppes i una ampolla de ginebra Bombay Sapphire.

De totes maneres, ha servit atenent l’assistència de la nostra penyista Elena Yepes, que se li entregués el lot d’encertanta de la Porra de la final de la Copa del Rei viscuda a Madrid el 27 de Maig, al ser una dels tres guanyadors, juntament amb Sergi Ollé i Javier Alcántara.

Moltes gràcies a tots i Visca el Barça i Visca la Gastronomia!