IX TALLER DE CUINA AMB MIRKO CARTURAN A L’ESCOLA CETT

Date: 12 Dec 2017
Cat: Tallers de cuina

El dimarts 12 de desembre el nostre penyista i admirat cuiner  Mirko  Carturan va oferir un espectacular monogràfic de tòfona blanca, en el IX Taller de Cuina de la nostra Penya, que com sempre fem a les magnífiques instal·lacions de l’Escola CETT, amb un menú espectacular on els nostres penyistes s’han emocionat amb les preparacions i posteriorment les degustacions.

Mirko Carturan és un autèntic especialista en aquest tresor que va portar expressament des d’Alba per compartir-ho amb els nostres penyistes.

Mirko és del Piemont, Itàlia, terra de grans vins i de la preuada tòfona blanca que ell expressa excepcionalment des del seu restaurant de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) anomenat precisament “Mirko Carturan“.

La seva experiència a diferents enclavaments de prestigi com SavoyGualtiero Marchesi, Eldorado Petit, Carles Gaig, etc li serveixen de base abans d’obrir el seu propi restaurant el 2005.

Un taller únic amb un producte fora de sèrie, per molts, la tòfona de les tòfones, la més admirada i també la més cara.

El fabulós menú de Tòfona blanca d’Alba que s’ha cuinat i degustat, amb els nostres 15 penyistes organitzats en grups de 3, va ser:

Raviolo de mascarpone i tòfona blanca d’Alba
Coulant de patata amb botifarra blanca i tòfona blanca d’Alba
– Lluç amb crema de coliflor i tòfona blanca d’Alba
Risotto i tòfona blanca d’Alba
– Carn a l’Albese amb una teula de parmiggiano amb tòfona blanca d’Alba.

Taller excepcional on els nostres penyistes han gaudit de valent i que a l’acabar, el nostre President Pere Duran ha fet entrega del davantal de la nostra Penya al nostre penyista i admirat cuiner Mirko Carturan a qui ha agraït expressament la seva consideració i atenció amb la Penya.

Moltes gràcies a tots i fins al proper Taller de Cuina!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER