El Camp Nou acull la inauguració de la Penya Gastronòmica Barça

Date: 17 Nov 2014
Cat: Popular


L’amor pel Barça i la gastronomia va reunir diverses personalitats en la presentació de la nostra penya, que també va comptar amb la presència dels directius del club Xavier Faus i Jordi Cardoner.

La presentació oficial de la Penya Gastronòmica Barça va tenir lloc el passat 17 de novembre al millor escenari possible. L’avantllotja i la gespa del Camp Nou van congregar multitud de personalitats unides per una doble passió: el Barça i la gastronomia. Els mitjans de comunicació es van fer ressò d’aquest singular acte, que va comptar amb la presència dels vicepresidents del club Xavier Faus i Jordi Cardoner, i del directiu Pau Vilanova, tots tres membres d’aquesta nova penya oficial del FC Barcelona.

La junta directiva de la penya al complet, l’anomenada ‘Taula Directiva’, va participar en aquesta presentació pública. Al nostre president, Pere Duran, ex director general de Turisme de Barcelona, el van acompanyar els vicepresidents Jordi Basté, director d’El món a RAC1, Miguel Rico, adjunt a la direcció de Mundo Deportivo, i Josep Vilella, gastrònom del restaurant La Venta.

Alguns dels noms més respectats de la gastronomia catalana, com Josep Roca, del Celler de Can Roca, escollit millor restaurant el 2013; Carles Gaig, del restaurant barceloní Gaig, amb una estrella Michelin; Josep Monje, del restaurant Via Véneto, també amb una estrella Michelin, o Juli Soler, qui fou propietari d’El Bulli amb Ferran Adrià, no es van perdre la inauguració.

Tampoc ho van fer reconeguts amants del futbol i bona cuina com els representants de jugadors Josep Maria Minguella i Josep Maria Orobitg.

Els assistents van delectar-se amb l’exquisit menú elaborat pels col·lectius gastronòmics de Catalunya Cuina de la Ràpita, Cuina de l’Empordanet, La Cuina a Sils i Osona Cuina: des de llagostins de la Ràpita amb salsa tàrtara i Flor de Sal del Delta, passant per arròs de Pals a la cassola o mandonguilles amb sípia i pèsols, fins a costella de porc rostida amb guarnició Va ser tota una celebració dels sentits.

Els vins de les D.O. Cava, D.O. Alella, D.O. Catalunya, D.O. Conca del Barberà, D.O. Costers del Segre, D.O. Empordà, D.O. Montsant, D.O. Penedès, D.O. Pla de Bages, D.O. Tarragona, D.O. Terra Alta i D.O. Priorat van regar l’àpat inaugural de la Penya Gastronòmica Barça en una jornada carregada de significat per a tots nosaltres.

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

              

CÓRNER