“I RIEDEL EXPERIENCE” A VILA VINITECA

Date: 13 Dec 2018
Cat: Producte

El nostre Barça ha aixecat moltes copes al llarg de la història, i ens hem emocionat i compartit aquesta glòria amb tots els barcelonistes; el passat dijous 13 de desembre els nostres penyistes es van emocionar també aixecant un altre tipus de Copes amb la I Riedel Experience de la Penya Gastronòmica Barça.

Una fabulosa experiència sensorial que els nostres amics penyistes de RIEDEL ens van brindar per descobrir la importància que té la copa en el món del vi.

Tenint en compte que Riedel compte amb copes específiques per cada vi, els nostres penyistes es van adonar, d’una manera molt pedagògica i pràctica, quina importància té maridar cadascuna de les seves copes amb el vi específic i de quina manera influeix la forma i el tipus de copa.

A més, en aquesta primera “Riedel Experience”, vam comptar amb Jordi Segura, bon amic barcelonista i màxim responsable d’Euroselecció Riedel, qui va conduir de forma magistral aquesta experiència amb demostracions i explicacions molt pedagògiques amb diferents tipus de copes, on va ensenyar a determinar cada copa segons el contingut, meravellós!

La “Riedel Experience” es va desenvolupar tastant i gaudint magnífics vins amb diferents copes, en la fantàstica sala de tast dels nostres amics penyistes de VILA VINITECA al carrer Canvis Nous, 5, darrera de la botiga “La Teca” del carrer Agullers, 7-9, i que en acabat els nostres penyistes van gaudir d’una selecció d’embotits i formatges de Vila Viniteca per finalitzar la “Riedel Experience”.

Com és habitual, el nostre President Pere Duran va entregar el davantal de la nostra Penya al bon amic Jordi Segura, amb el desig de viure i compartir de nou aquesta esplèndida experiència amb altres penyistes.

 

Moltes gràcies a tots!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER