El “Gol del Messi” en el Celler de Can Roca

Date: 23 Jan 2015
Cat: Àpats de Champions


Tretze penyistes gaudeixen d’un espectacular menú i les mítiques  postres al restaurant dels germans Roca

A la Penya Gastronòmica Barça hem decidit reservar algunes activitats a l’alta cuina. I la millor manera de començar –el 23 de gener de 2015- és en el restaurant dels germans Roca. En Joan, en Josep, el Jordi i tot el seu equip ens han preparat una taula per a 12 penyistes. Durant el dinar hem debatut sobre el Barça i l’actualitat. Ha estat un autèntic plaer degustar cada un dels plats que l’equip de sala ens explicava amb tot luxe de detalls.

La dimensió d’El Celler de Can Roca és tan i tan gran que aquell mateix dia el germà cuiner, en Joan, es trobava participant en un sopar de lideratge i cultura i un debat sobre alimentació com a medicina en el Fòrum Econòmic Mundial a Davos (Suïssa).

El barcelonisme del germans Roca va aflorar en la part final del menú amb les mítiques postres “Gol de Messi”, retirada de la carta des de fa dos anys. L’emoció va recórrer tota la taula en tastar aquesta creació de Jordi Roca tot escoltant la locució de Joaquim Maria Puyal en el maratonià gol de l’argentí contra el Getafe l’abril del 2007.

En acabar, els penyistes hem visitat l’espectacular celler del restaurant amb els seus cinc ambients (Champagne, Borgonya, Reisling, Priorat i Xerès) acompanyats d’en Josep. En aquest moment, hem regalat un davantal de la Penya Gastronòmica Barça als tres germans. Atès que en Joan Roca no estava present, l’Alexandra Rivas -membre del seu equip-  va accedir a posar-se’l.

Una trobada memorable. Visca la gastronomia i visca el Barça!