Dinar previ Final Copa del Rei – Txoko Euskalzaleak

Date: 30 May 2015
Cat: Desplaçaments

La final de la Copa del Rei 2015 passarà a la història per moltes coses; es jugava al Camp Nou, el primer gol de Messi d’una altra galàxia, la xiulada monumental, però també pel dinar previ de la PGB al Txoko Euskalzaleak amb 50 penyistes.

Un espai únic a la ciutat i escollit expressament pensant en els amics de l’Athletic que van visitar Barcelona en un nombre de més de 50000 seguidors donant color i brindant festa per tot arreu.

El penyista Iñaki Lz. de Viñaspre, soci d’aquest Txoko i responsable del Grup Sagardi, va cuinar un excel.lent menú basc per tots els penyistes amb el seu equip que ens va fer gaudir de valent.

Precisament,el president de la PGB Pere Duran va obrir l’acte donant la benvinguda juntament amb l’Iñaki, el qual ens va fer sentir com a casa orgullós de que visquéssim aquesta jornada en el txoko.

Seguidament, Pere Duran va donar la benvinguda i agraïr la presència un altre cop amb els penyistes del gran Hugo ‘Cholo’ Sotil que va estar molt a gust amb la seva senyora Guillermina.

El president de la PGB Pere Duran li va posar el davantal de la PGB amb el seu nom que Sotil se l’endurà de record a Lima.

És de destacar l’interés que va mostrar el ‘Cholo’ pel menú e inclús es va atrevir amb la cassola del marmitako a la cuina.

Un veritable plaer va ser comptar amb Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors, que molt amablement va adreçar unes paraules als penyistes elogiant els valors del Barça.

Excel.lent xistorra d’aperitiu, una casolana i suculenta menestra de verdures de l’horta de Navarra van obrir el magnífic menú.

No oblidarem mai els 5kg de percebes que ens va portar de cortesia el bon amic Ferran des d’El Ferrol, impressionant!

De plat principal un exquisit marmitako que pràcticament tothom va repetir.

Per postre, la quallada com la feia la iaia, al més pur estil Sagardi,sensacional.

Per acompanyar aquest magnífic dinar vam gaudir una pila de cerveses Estrella Damm, a més d’un excel.lent txakolí fent honors al Txoko i al rival de la final de Copa.

De casa nostra, vam brindar per la victòria amb cava Vilarnau Brut Nature Gran Reserva 2009, excepcional; així com el seu vi blanc amb 100% xarel.lo i el seu vi negre amb 100% cabernet sauvignon.

No podia faltar la tònica dels penyistes, la ‘Fever Tree’ per fer la sobretaula amb refrescants gin tònics, i tampoc van faltar bons cigars doncs una de les avantatges del Txoko Euskalzaleak és que al ser una societat gastronòmica privada es pot fumar.

Naturalment vam fer la ‘Porra de la Copa del Rei’ que com sabeu el resultat va ser 3-1 del Barça i van guanyar els penyistes Flavia, Toni Alsina, Ramon Alfonseda i Joan Manel Recio.

Després de la jornada fabulosa viscuda al Txoko Euskalzaleak, vam viure la final de Copa amb l’emoció de totes les finals com es va poder comprovar a les grades del Camp Nou e inclús també amb la xiulada monumental abans de començar el partit coincidint amb l’himne espanyol.

El Barça va aixecar la seva 27a Copa del Rei i Messi va tornar a demostrar una vegada més perquè fa tants anys és el millor jugador del món i per molts de la història.

Moltes gràcies a tots,jornada gloriosa de barcelonisme i gastronomia esperant la final de dissabte a Berlín per conquerir la 5a Champions i el triplet 2015 que seria el segon de la història.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!!!

(A continuació podeu veure 3 vídeos que reflexen l’atmòsfera a l’estadi aquesta joiosa jornada, inclús un d’ells amb la monumental xiulada).

 

https://www.youtube.com/watch?v=4fD-RVjcldU