DINAR DE CHAMPIONS AMB LA “CHOUCROUTE GARNIE” DE JEAN LOUIS NEICHEL A LA BOQUERIA

Date: 27 Nov 2019
Cat: Champions

Una nova fita de la “Champions League” al Camp Nou en aquesta temporada 2019/20, va ser el partidàs contra el Borussia Dortmund, que va merèixer com és habitual la prèvia de Champions per gaudir d’excel.lent cuina. En aquesta ocasió, ho vam fer amb cuina alemanya i alsaciana, de la mà del nostre bon amic JEAN LOUIS NEICHEL, qui ens va brindar una oportunitat única de gaudir i compartir un veritable “CHOUCROUTE GARNIE”, que ell cuina com ningú.

Jean Louis Neichel, d’origen alsacià, fou el cuiner que va aconseguir per El Bulli la seva primera estrella Michelin l’any 1974, i qui va emocionar als barcelonins amb la seva “nouvelle cuisine” amb el consagrat Restaurant “NEICHEL”.

La “Choucroute Garnie” és una recepta tradicional d’Alemanya i Europa de l’Est, on la protagonista és la col fermentada amb fins a set tipus de carns de porc diferent, que el nostre convidat Jean Louis Neichel cuina meravellosament i on també integra la seva mostassa especial preparada per ell. És un plat de cuina popular i molt adient per les baixes temperatures, on la cervesa és la gran protagonista per acompanyar aquest espectacular àpat.

Fantàstica prèvia on vam gaudir una àmplia selecció de cerveses dels nostres amics penyistes d’Estrella Damm. Concretament, les cerveses més adients per aquest magnífic plat eren l’Estrella Damm, l’Inèdit Damm i la Bock Damm, que van gaudir plenament els nostres penyistes.

Per postres, i seguint la tradició, vam endolcir aquest sensacional Dinar de Champions amb el fabulós “Strudel” de poma amb crema anglesa. En aquest cas, el van fer els amics de Pastisseria Hofmann. Espectacular!

Ambient de festa i de prèvia abans de jugar contra l’equip alemany del Borussia Dortmund, i que ho vam celebrar en l’espectacular i concorregut Mercat de la Boqueria, específicament en la seva renovada i confortable “Aula Boqueria”.

Barça i Gastronomia de Champions en aquesta sensacional prèvia on com sempre vam comptar amb la genuïna barra de gintònics amb tònica Premium Schweppes amb l’excel.lent ginebra Bombay Sapphire que sempre ens acompanya.

Adjuntem el fantàstic menú que va preparar l’amic i admirat cuiner JEAN LOUIS NEICHEL per aquesta espectacular prèvia de Champions.

MENÚ ALEMANY CUINAT PER JEAN LOUIS NEICHEL PER LA PENYA GASTRONÒMICA BARÇA

APERITIU DEL MERCAT DE LA BOQUERIA DELS AMICS PENYISTES CASA GUINART

Ostres “JOEL’S OYSTER BAR”
Pernil ibèric de gla
Llonganissa de vic
Selecció d’olives i encurtits Francesc

PLAT PRINCIPAL

“Choucroute Garnie” amb col fermentada, patata al vapor, 7 tipus de salsitxes i carn de porc, i la mostassa especial de jean Louis Neichel.

POSTRES

”Strudel” de poma amb crema anglesa de la pastisseria Hofmann

BEURE

Selecció de cerveses Estrella Damm
Gintònics amb tònica Premium “SCHWEPPES” i ginebra “BOMBAY SAPPHIRE”

El nostre President Pere Duran va agraïr enormement la complicitat de Jean Louis Neichel i el va obsequiar amb el davantal de la nostra penya.

Com és habitual, els nostres penyistes van fer “LA PORRA DE LA CHAMPIONS”, amb dos encertants del resultat: Joaquim Uriach i Ernest Fons. El lot de “LA PORRA DE LA CHAMPIONS” que s’ha enduut cadascun d’aquests dos penyistes encertants conté:

  • UNA INÈDIT DAMM
  • UNA DAMM LEMON
  • UN POT DE CAFÈ ILLY
  • UNA TÒNICA PREMIUM SCHWEPPES
  • UNA GINEBRA BOMBAY SAPPHIRE INDIVIDUAL
  • UN FOIE GRAS MAS PARÉS

Agraïr enormement la fabulosa acollida a “El Mercat de la Boqueria”, amb el seu President Salvador Capdevila al capdavant, i sobretot a l’amic i admirat cuiner Jean Louis Neichel, per la seva extraordinària consideració vers la nostra Penya i cuinar aquesta inoblidable “Choucroute Garnie”. També a tots els penyistes per la seva assistència, i a tots els col.laboradors.

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER