DESPLAÇAMENT A SEVILLA PER LA FINAL DE COPA, DINAR A “RESTAURANT JAYLU”

Date: 25 May 2019
Cat: Copa, Desplaçaments

El dissabte 25 de Maig, en l’espectacular Estadi “Benito Villamarín” de Sevilla, el Barça va disputar la Final de la Copa del Rei contra el València CF per mirar de guanyar la 31ª Copa del Rei. No va ser possible doncs els valencians van guanyar 2-1, el que no va treure que els nostres penyistes gaudissin plenament de la jornada amb excel.lent germanor i gastronomia.

La prèvia abans d’anar cap a l’estadi va ser espectacular ja des de primera hora del matí, quan l’autocar del club, després d’aterrar a l’aeroport de Sevilla, va deixar als nostres penyistes cap a les 10 del matí a la Torre del Oro, al costat del riu Guadalquivir. Des d’allà, els nostres penyistes van fer una passejada on van crear el conegut Pont de Triana, fins a arribar al Mercat de Triana, on esperava un fantàstic esmorzar per començar la jornada.

Visita al mercat i aturada al Bar La Muralla per gaudir de sensacional pernil, seitons, “mojama”, gambeta blanca i, a més, una selecció d’ostres impressionant que podeu comprar en la parada de davant de La Muralla, que és un lloc especialitzat en ostres. Magnífiques “manzanillas”, gastronòmiques com la Pastora de Barbadillo.

Excel.lent acollida de la capital andalusa, amb la seva simpatia extraordinària, on només pots riure i passar-ho bé.

Després de l’esmorzar i de passar una llarga estona al Mercat visitant diferents parades, els nostres penyistes van passejar pel barri de Triana comprovant l’esplèndid ambient que es vivia en el carrer, amb plena germanor entre l’afició valencianista i la culer.

Abans d’arribar al Restaurant “Jaylu”, els nostres penyistes van tenir temps de gaudir un fabulós vermut al Restaurant “Las Golondrinas” amb olives, selecció de formatges, xampinyons, i també “manzanillas” lleugeres com “La Guita” i “1000 Pesetas”.

Tot fent baixada, els nostres penyistes van arribar al Restaurant “Jaylu”, amb els amics i grans amfitrions Sr. Enrique Caballero, i Sr. Manolo a la sala, que esperaven als més de 20 penyistes per gaudir d’una prèvia espectacular amb un menú i vins per tirar coets, que adjuntem aquí abaix.

FINAL COPA DEL REI 2019 A SEVILLA “RESTAURANT JAYLU”

Ensaladilla russa estil Jaylu
Pernil ibèric de gla 5J selecció privada
Fino salmorejo
Gambes de costa al natural
Llagostins de “Trasmallo”
Gambes vermelles a la sal
Seitons fregits a l’andalusa
Ventresca de Tonyina vermella
Cassola de rap amb gambes i escamarlans flamejada al conyac

POSTRES

Canelle de mandarina amb el seu culis

BEURE

Champagne Delamotte Blanc De Blancs Magnum
Manzanilla pasada en rama “Maruja” Bodega Juan Piñero
Chateneuf Du Pape 2009 TARDIEU LAURENT
Predicador 2017 Bodega Contador Rioja

Fantàstica atmosfera e inclús va haver-hi temps de cantar el “per molts anys” al nostre penyista Adolfo Herrero, que complia 53 anys aquell mateix dia. Tot i perdre la final de Copa, els nostres penyistes van viure una jornada extraordinària de gastronomia i germanor.

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER