DESPLAÇAMENT A PRAGA, SLAVIA DE PRAGA – FC BARCELONA I DINAR A RESTAURANT “FIELD”

Date: 23 Oct 2019
Cat: Desplaçaments

El partit contra el Slavia de Praga de la Lligueta de Champions, en aquesta fantàstica ciutat, capital de la República Txeca, va ser molt més que 90 minuts, animant i vibrant amb el Barça.

Va ser una sensacional oportunitat per gaudir i passejar per aquesta meravellosa ciutat de l’est d’Europa, on aquest desplaçament es va planificar per gaudir de dues nits a Praga, en el confortable Hotel de 5* anomenat Eurostars Tahlia.

Els nostres penyistes van gaudir d’una magnífica taula al millor restaurant de Praga el dia del partit, i que coneixíem molt bé doncs no fa gaire vam tenir ocasió de ser-hi.

El fabulós RESTAURANT FIELD va sorprendre per la seva cuina moderna i amb registres propis del seu esplèndid xef RADEK KASPAREK, amb plats amb refinament i sabors ben marcats, i sempre exposant l’excel·lència dels productes de temporada. Restaurant que, a més com sabeu, té el reconeixement de la Guia Michelin amb una estrella. Espectacular!

Praga va acollir als nostres penyistes per gaudir de la història i bellesa d’aquesta ciutat, per conèixer els indrets que l’han convertit en una de les més maques del món. Desplaçament de “Champions” de la Penya Gastronòmica Barça, amb la competició més desitjada. Els nostres viatgers van viure una fabulosa atmosfera, compartint i coneixent la cultura gastronòmica d’aquest país.

A més a més, el nostre equip va guanyar 1-2 amb gols de Leo MessiLuis Suárez, 3 punts molt importants per acabar sent primers de grup, objectiu que el nostre equip pretén assolir aquesta temporada.

Moltes gràcies als penyistes que van viatjar i fins a la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER