DESPLAÇAMENT A MANCHESTER I DINAR AL “TAST” DE PACO PÉREZ / MANCHESTER UNITED – FC BARCELONA “CHAMPIONS LEAGUE”

Date: 10 Apr 2019
Cat: Àpats de Champions, Champions

Espectaculars quarts de final de la “Champions League”, amb un rival com el Manchester United i la mítica visita a Old Trafford en partit d’anada, en el meravellós Teatre dels Somnis, on el Barça va tornar a fer història al guanyar per 0-1 amb gol de Luis Suárez, una altra actuació mítica del nostre Barça i que els nostres penyistes van viure en directe.

El Barça segueix fent història, com el nostre estimat penyista i admirat cuiner Paco Pérez, qui una vegada va obrir les portes d’un dels seus fantàstics restaurants, en aquest cas a Manchester, l’exemplar i triomfant Tast Català, perquè els nostres penyistes gaudíssin d’una prèvia inoblidable i van poder compartir i vibrar amb la millor de cuina de Manchester. 

Diem una vegada més, perquè encara recordem la sensacional acollida que els nostres penyistes van tenir al restaurant 5 by Paco Pérez, a Berlin el 2015, abans d’aconseguir la 5ª Champions League, a l’estadi Olímpic de Berlin. En Paco i el seu equip ens van tornar a portar molta sort!

Una oportunitat única, on Barça i Gastronomia es tornen a posar de manifest per viure la fabulosa atmòsfera de la “Champions” amb excel·lent gastronomia.

Manchester va rebre als nostres penyistes amb un dia extraordinari on van gaudir el fantàstic menú que va cuinar el nostre estimat Paco Pérez amb:

MENÚ

OSTRA DEL CAP DE CREUS

CROQUETA DE PEBROT ESCALIVAT

CROQUETA DE PERNIL IBÈRIC

BAÓ FRICANDÓ

VIEIRA DE FRICANDÓ

TARTAR DE TONYINA AMB ESCABETX

POP A LA BOQUERIA

TURBOT “EL TXIRINGUITO 1939”

ARRÒS DE BOSC I VACA VELLA

BRAÇ DE GITANO

En acabat el meravellós dinar, Paco Pérez va compartir una sensacional estona amb els nostres penyistes, i va rebre el davantal de la nostra Penya, davant dels aplaudiments i agraïments dels nostres penyistes.

Els penyistes es van dirigir al mític estadi d’Old Trafford per animar a l’equip i tots units fem força aconseguint la histórica victoria 0-1! Espectacular!

Moltes gràcies a tots i fins la propera!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                 

LATERAL

              

CÓRNER