DESPLAÇAMENT A LONDRES TOTTENHAM HOTSPUR – BARÇA I DINAR A HAKKASAN

Date: 03 Oct 2018
Cat: Desplaçaments

Torna la “Champions League” en aquesta nova temporada plena d’il·lusions i fora de casa, en l’esperat confrontament a Londres contra el Tottenham Hotspur, en l’estadi mític de Wembley de tants sensacionals records per tots els barcelonistes tant el 1992 com el 2011 amb la consecució de la primera i quarta Copa d’Europa o “Champions League” amb el format actual.

Un partidàs on el Barça ho va donar tot per aconseguir una victòria històrica 2-4 a Wembley contra els “Spurs”, un rival poderós que les darreres temporades mostra la seva excel·lència sobretot a la Premier LeaguePartidàs amb joc trepidant, molts gols, i golassos del Barça per part de Messi (2), Rakitic i Coutinho.

Els nostres penyistes ho van viure en directe amb l’emoció de la “Champions League” i de “Wembley” amb el joc de Messi i els seus magnífics companys d’equip.

La prèvia al partit va estar molt alçada del partit amb l’espectacular menú que els nostres penyistes van gaudir al sensacional restaurant “Hakkasan Mayfair” on destaca per les seves fantàstiques especialitats cantoneses i altres elaboracions asiàtiques. Dumplings, gyozas, verdures, ànec, “black cod” i altres especialitats van meravellar als nostres penyistes abans d’anar a l’estadi de Wembley per animar a l’equip.

Desplaçament inoblidable i ja esperant el proper per seguir gaudint de Barça i Gastronomia arreu!

 

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER