DESPLAÇAMENT A LIVERPOOL “CHAMPIONS LEAGUE” I DINAR AL RESTAURANT “RÖSKI”

Date: 07 May 2019
Cat: Desplaçaments

El partit de tornada de la semifinal de Champions League, contra el temut i històric Liverpool FC, havia de decidir el finalista del pròxim 1 de Juny a Madrid, en l’estadi Wanda Metropolitano i, malauradament, com sabeu, va ser una nit negra donat el resultat de 4-0 a favor del Liverpool.

La visita al mític estadi d’Anfield Road, a la ciutat dels The Beatles, encara feia més atractiva aquesta espectacular visita, on la posada en escena és incomparable.

Com sempre ho fem, va haver-hi temps de gaudir d’una magnífica prèvia amb un espectacular dinar, en aquest cas al restaurant Röski, de l’admirat cuiner Anton Piotrowski,  en el centre de la ciutat, cuina contemporània amb excel·lents productes de la zona, que va sorprendre per la gustositat, contrastos i els registres propis d’aquest jove cuiner que triomfa des de fa més d’un any en la ciutat del Merseyside.

Una derrota inesperada que va omplir de tristor als nostres penyistes desplaçats, als quals els hi volem agrair expressament representessin a la nostra Penya en aquesta sortida de mal record tot i la il·lusió després del 3-0 en el partit d’anada. Moments difícils com els viscuts per tot el barcelonisme.

Molts ànims i a recuperar-nos per aconseguir noves fites com la Final de la Copa del Rei del proper dissabte 25 de maig.

Moltes gràcies a tots i fins una altre!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER