DESPLAÇAMENT A LIÓ I DINAR A “LE PRÉSIDENT” OLYMPIQUE DE LYON – FC BARCELONA “CHAMPIONS LEAGUE”

Date: 19 Feb 2019
Cat: Desplaçaments

Ja han començat les emocionants rondes eliminatòries de la “Champions”. A octaus de final ens hem enfrontat en partit d’anada a l’equip francès OLYMPIQUE DE LYON, un desplaçament que els nostres penyistes no es van voler perdre, doncs a més, enllaça excel·lentment amb la tradició gastronòmica, ja que Lió és considerada com la capital de la gastronomia francesa i bressol de la cuina francesa i amb molts plats tradicionals originaris d’aquesta fantàstica regió.

Desplaçament de “Champions” de la Penya Gastronòmica Barça, amb la competició més desitjada, la “Champions”. Els nostres penyistes en un nombre de 18, van viatjar i viure la fabulosa atmòsfera de la “Champions”, i també van compartir i van coneixer la cultura gastronòmica d’aquest país.

Aquest viatge té la guarantia de que es viatjarà amb l’avió que disposa el club per tots els penyistes que volen traslladar-se a Lió per animar al primer equip.

Com sempre ho fem, va haver-hi temps de gaudir d’una magnífica prèvia amb un espectacular dinar, en aquest cas al restaurantLE PRÉSIDENT, del nostre bon amic i admirat xef CHRISTOPHE MARGUIN, que coneixem prou bé perquè va ser amfitrió de la cuina lionesa en l’activitat que vam celebrar al Restaurant “Cafè Emma del nostre amic i penyista Romain Fornell el setembre del 2017 amb més de 50 penyistes.

El bon amic i xef Christophe Marguin va ser el perfecte amfitrió, va reservar pels nostres penyistes “LE SALON DES CHEFS”, una única taula en una única sala guarnida amb les jaquetes dels més grans cuiners de França i de tot el món. Enclau espectacular per gaudir de la cuina d’aquesta incomparable regió.

A més, van tenir també com a fantàstics amfitrions al nostre penyista i admirat cuiner Romain Fornell que va voler expressament acompanyar a l’expedició, així com a Philippe Bernachon, pastisser i expert “chocolatier”, que també vam conèixer en la trobada del setembre del 2017 comentada abans, i que va voler fer costat als nostres penyistes en el sensacional restaurant “Le Président”.

Al ser més de dotze penyistes, vam ocupar també una altra taula en el restaurant, que estava a vessar.

Extraordinària cuina de producte, posant de manifest la “nouvelle cuisine”, els sabors, les textures, la frescor del producte de temporada, una veritable meravella amb magnífics vins abans d’anar a l’estadi.

A més, els nostres penyistes també van tenir temps de visitar el fabulós LES HALLES DE LYON – PAUL BOCUSE, mercat emblemàtic i excepcional amb riquesa i diversitat de productes d’aquesta regió i tota França, un veritable paradís pels gourmets i amants de la gastronomia amb més 60 comerços.

Els nostres penyistes es van dirigir a l’estadi Groupama de l’Olympique de Lyon per viure en directe aquest trepidant partit de “Champions League”, que com sabeu tot i l’emoció va acabar 0-0, deixant la qualificació pel partit de tornada al Camp Nou.

Moltes gràcies a tots i, en especial, a Christophe Marguin per la seva fantàstica acollida, merci beaucoup Monsieur Marguin!

 

Fins la propera!

 

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER