Dinar Tertúlia amb Josep Moratalla, i Granada – Barça a “El Altar” (La Boqueria)La primera tertúlia de la Penya Gastronòmica Barça ha estat al voltant d’un dinar previ al Granada-Barça que s’ha jugat a les 4 de la tarda.

Un espai exclusiu, amb cuina pròpia, com si fós un “txoko”, en un “clandestí” justament al costat del Mercat de la Boqueria, anomenat “El Altar” ha servit d’enclau ideal per aquest Dinar Tertúlia.

Un reclinatori a l’entrada del “clandestí” no ha estat necessari per pregar els gols del Barça, victòria pràctica a l’estadi de “Los Cármenes” per 1-3 que ha servit perquè el nostre convidat barcelonista Josep Moratalla i el penyista Antoni Campins hagin guanyat la porra.

El premi ha consistit en bons vins del celler “Mas Doix”, de la D.O. Priorat, concretament l’excel.lent “Salanques” i també l’equilibrat “Crestes”, tots dos s’han servit durant el dinar.

El dinar amb productes de qualitat com el bacallà, el filet de porc ibèric “Joselito” o els calamars a l’andalusa han acompanyat la tertúlia on Josep Moratalla, vicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors, ha contestat amb gran anàlisi i tot tipus de detall les preguntes dels penyistes.

Agraïr al periodista Oriol Domènech del Mundo Deportivo per moderar la tertúlia.

També a Òscar Manresa, penyista de la PGB i empresari d’hosteleria, que ha facilitat l’èxit d’aquest primer dinar tertúlia i a la ginebra “Gin Raw”, la ginebra més barcelonina el.laborada per un mixòleg, un sommelier, un cuiner i un perfumista, i també la magnífica tònica “Fever Tree”.

Visca el Barça i la Gastronomia!