DINAR AL RESTAURANT “BOBO PULPÍN” AMB MOTIU DE L’ASSEMBLEA DE LA PENYA

Date: 31 Mar 2017
Cat: Associació / Club


Amb motiu de l’Assemblea de la Penya Gastronòmica Barça, els penyistes assistents han gaudit d’un magnífic dinar en el Restaurant “Bobo Pulpín” dels nostres amics penyistes germans Iglesias.

Apart de la nombrosa assistència de penyistes i amb el nostre President Pere Duran al capdavant, ha estat una gran satisfacció comptar amb el nostre penyista Joan Gaspart, qui fou President del FC Barcelona des de l’any 2000 al 2003, i Vicepresident del FC Barcelona durant 22 anys amb Josep Lluís Núñez com a President.

Els penyistes han gaudit plenament del menú amb un espectacular aperitiu i dinar amb “ensaladilla” russa, rogers fregits, musclos en escabetx, la bomba del “Bobo Pulpín”, “mollete” de sobrassada de pop, espàrrecs amb salsa ají, pop a la mexicana, pop a la xinesa, etc.

Naturalment i com sempre, el dinar ha estat acompanyat amb l’esplèndida cervesa més barcelonista, la Inèdit de Damm.

Moltes gràcies a la família Iglesias i el seu fantàstic equip per totes les atencions i permetre’ns celebrar l’Assemblea en aquest sensacional restaurant, amb plats originals, molt gustosos i que han emocionat a tots les penyistes.

El dinar s’ha acabat amb la fotografia amb tots els penyistes i un fins aviat!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER