ATLÈTIC DE MADRID – FC BARCELONA – “LA LIGA” – ESTADI “VICENTE CALDERÓN” – RESTAURANT “BIBO” DANI GARCÍA (MADRID)

Date: 26 Feb 2017
Cat: Desplaçaments


Desplaçament espectacular a Madrid on Barça i Gastronomia han reportat magnífiques emocions als nostres penyistes.

Un partidàs contra l’Atlètic de Madrid, en el darrer partit que juguem contra aquest rival de prestigi en el seu Estadi Vicente Calderón.

La Lliga en joc i el Barça ha guanyat per satisfacció dels nostres penyistes amb un partit trepidant pel resultat incert, i on Messi ha solucionat amb un gol al minut 88, que ha tancat el marcador 1-2 despres del primer gol de Rafinha, tots els gols a la 2a part.

Si el partit ha resultat fantàstic pels nostres penyistes, a la mateixa alçada ha esdevingut l’excepcional dinar viscut al Restaurant BIBO Dani García Madrid del nostre penyista i admirat cuiner de Marbella Dani García, que triomfa plenament amb aquest format amb una carta espectacular i plats per compartir que fan gaudir als clients de totes les edats.

Dani García ha preparat un menú variat i generós que ha fet vibrar als penyistes amb plats on destaca el producte, el sabor i la brillant elaboració.

Les fotos dels plats són descriptives de l’expressat amb el menú composat per:

Cebiche de Corball, Tartar de tonyina toro de Barbate fumada, “Ensaladilla Rusa” a l’andalusa, Cranc Reial de Noruega Glacejat, Brioix de Cua de Bou, Croquetes Mixtes, Llobarro fregit sencer en adob, Pebrots del Piquillo Caramelitzats, T-Bone de Tonyina a la Graella, Ànec Rostit “Challandes de Burgaud”.

I de postres, “Éclairs” i “Cheesecake”.

La transversalitat de la nostra Penya ens brinda el Penyista Dani García de Marbella amb el seu magnífic restaurant a Madrid, i el també Penyista i admirat viticultor Dani Landi, de la Serra de Gredos, qui enamora amb els seus vins de Comando G, amb meravelloses garnatxes treballades a 1000 metres d’alçada i que reben les lloances de la crítica mundial.

El sensacional dinar ha estat combinat amb aquests magnífics vins i les detallades explicacions d’en Dani que una vegada més ha volgut transmetre la qualitat dels seus vins i compartir amb els penyistes tant el dinar amb els vins, com el partit, fent d’aquesta jornada un veritable èxit.

Las Uvas de la Ira, Las Rozas, El Reventón, El Rey Moro i Las Iruelas ja formen part del panorama vinícola dels nostres penyistes; vins on destaca la fruita, la mineralitat i la finesa, realment extraordinaris!

Moltes gràcies als nostres penyistes per la seva assistència, i també als nostres penyistes Dani García i Dani Landi per la seva complicitat i fer d’aquest desplaçament un fabulós record per sempre.

Fins aviat!

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                            

LATERAL

                

CÓRNER