ASSEMBLEA DE LA NOSTRA PENYA A L’HOTEL DUQUESA DE CARDONA

Date: 05 Apr 2019
Cat:

El passat 5 d’abril es va celebrar l’Assemblea de la nostra Penya en el magnífic enclavament en el Port Vell, dels nostres amics penyistes de l’Hotel Duquesa de Cardona, que compte amb excel·lent gastronomia, sensacionals espais i una terrassa meravellosa.

Confortable acollida per part de l’equip de l’Hotel Duquesa de Cardona, encapçalat pel nostre estimat penyista Eduard Torres, qui van rebre als més de 50 penyistes que van assistir en l’Assemblea de la nostra Penya.

El nostre President Pere Duran va explicar els trets principals del desenvolupament de l’exercici 2018, tant en la vessant social, com econòmica, pel que fa a les activitats, destacant els principals objectius per l’any 2019, i fent un breu resum també pel que respecte a les xarxes socials i la web.

Els nostres penyistes van participar activament en la nostra Assemblea i, un cop acabada, el nostre President Pere Duran va agrair l’assistència de tots els penyistes, així com als amics penyistes de l’Hotel Duquesa de Cardona per la seva magnífica acollida, i obsequiant al bon amic, amfitrió i penyista Eduard Torres, amb el davantal de la nostra Penya.

Un cop acabada l’Assemblea, els nostres penyistes van poder gaudir el fantàstic menú que van preparar en el Duquesa de Cardona, amb una sèrie de platets i tasts de qualitat contrastada i molt ben cuinats, que es van acompanyar amb els extraordinaris caves i vins de Juvé & Camps.

Tant els postres com els esplèndids gintònics dels nostres amics penyistes de Schweppes i Bombay Sapphire, es van prendre a la fabulosa Terrassa de l’hotel, i així es va donar per finalitzada aquesta Assemblea.

 

ASSEMBLEA PENYA GASTRONÒMICA BARÇA “HOTEL DUQUESA DE CARDONA”

MENÚ

SEITÓ MARINAT AMB ESCUMA D’ADOB

NAVALLA EN ESCABETX CÍTRIC

“SALMOREJO” ROSTIT AMB OU DE GUATLLA

CROQUETA DE GAMBA

“TACO EN HOJA DE SISO” CON CORBALL I MAIONESA DE CEVITXE

CUIXETES DE GUATLLA EN ESCABETX DE SOJA I MEL

MINI “TACO” DE CANSALADA IBÈRICA

MINI SANDWICH TOFONAT

ARRÒS DE MAR I MONTANYA

POSTRES

LLET AMB GALETES

CREMÓS DE XOCOLATA NEGRA I LLAVORS

BEGUDA

CAVA MILESIME JUVÉ & CAMPS D.O. CAVA

CAVA BLANC DE NOIRS JUVÉ & CAMPS D.O. CAVA

VI BLANC GREGAL D’ESPIELLS JUVÉ & CAMPS D.O. PENEDÈS

VI NEGRE CASA VELLA D’ESPIELLS JUVÉ & CAMPS D.O. PENEDÈS

CERVESES ESTRELLA DAMM

GINTÒNICS AMB TÒNICA PREMIUM SCHWEPPES I GINEBRA BOMBAY SAPPHIRE

 

Moltes gràcies!

Visca el Barça i visca la gastronomia!