ASSEMBLEA GENERAL AL RESTAURANT “OAXACA”

Date: 16 Mar 2018
Cat: Celebracions

Com és habitual, el mes de març acostumem a celebrar la nostra Assemblea General, i sempre ho fem en algun enclavament gastronòmic, que en aquest cas va ser el magnífic restaurant mexicà “Oaxaca” dels nostres amics penyistes del Grup Sagardi.

Abans de començar l’Assemblea, sempre hi ha un aperitiu compartit entre tots els penyistes mentre van arribant. Els nostres penyistes han degustat magnífiques tapes mexicanes com: Torradeta de “Ceviche” verd, Mini Gringa i Taco “suadero de res”.

El nostre President Pere Duran ha obert l’Assemblea un cop acabat l’aperitiu dirigint-se molt amablement a tots els penyistes assistents i seguint l’ordre del dia. Cal destacar que, una vegada més, hem comptat i hem gaudit amb l’assistència del nostre penyista Joan Gaspart, qui fou President del FC Barcelona del 2000 al 2003 i Vicepresident durant 22 anys amb Josep Lluís Núñez de President.

En acabada l’Assemblea, com és tradicional, els penyistes s’han quedat a dinar en aquest sensacional restaurant engrescats pel sorteig de la “Champions League” que s’acabava de realitzar, on el rival a quarts de final va ser la Roma.

Els nostres penyistes han compartit l’esplèndid menú de cuina mexicana que els amics de Grup Sagardi han preparat i on destaquem com a entrants l’autèntic guacamole amb totopos i “chicharrón” i el corball amb cendra de “chiles tatemados i charales de Pátzcuaro”. I, com a plat principal, un clàssic com la “Cochinita Pibil”de raça ibèrica amb “frijoles” de l’olla.

Com a postres, els nostres penyistes han gaudit de l’Elote”, abans de compartir la tradicional bateria de gintònics amb tònica Premium Schweppes i ginebra Bombay SapphireTant l’aperitiu com el dinar s’han acompanyat de les magnífiques cerveses Inèdit de Damm, i els vins i cava de “Juvé & Camps”.

Moltes gràcies a tots els penyistes i als amics penyistes del Restaurant de cuina mexicana “Oaxaca”.

Visca el Barça i Visca la Gastronomia!

LLOTJA

                      

TRIBUNA

                                 

LATERAL

              

CÓRNER